Faillissement WiMax operator B.Lite

Le 6 août 2014 par KDR (3786 lectures) Modifié le 13 août 2014.

Vandaag kregen we te horen dat de WiMax operator B.Lite failliet is verklaard en de klanten worden afgestoten van het netwerk.

Een aantal maanden geleden kwam B.Lite onder de wet van de economische continuïteit. Het voormalige Clearwire Belgium verloor geld, en de investeringen om het verouderde WiMax-netwerk te vervangen door het nieuwe 4G netwerk zijn er nooit geweest. Enkel de stad Aalst werd omgezet naar het nieuwe 4G netwerk. Het faillissement van deze operator werd enkele dagen geleden uitgesproken.

(JPEG)

Wat gebeurd er met de B.Lite klanten

B.Lite is met het internet verbonden door drie grote operatoren. Tot op heden is er vanuit de curator uit geen beslissing genomen over de verdere continuïteit van de verbinding, maar er bestaat dus een kans dat B.Lite klanten afgesloten zullen worden van het internet.

Wij dringen er dan ook op aan dat B.Lite klanten zo spoedig mogelijk contact opnemen met ons (02 888 99 69) om te kijken of een alternatieve oplossing voor hun internetabonnement mogelijk is. Zo voorkomt u dat u plots bent afgesneden van de digitale wereld.

Mogelijke gevolgen voor MAC Telecom

De exploitant Mac Telecom, de grote broer van B.Lite die voornamelijk professionele klanten bediend deelt een aantal antennesites met B.Lite. Door de honderden nieuwe klanten die dit bedrijf heeft verworven de afgelopen twee jaar, hoopt men de antennesites die men gemeen heeft met B.Lite te kunnen behouden.

Zal ongetwijfeld vervolgd worden !

Astel vergelijk en activeert uw telecom-abonnementen

(PNG)

Vraag ons om uw abonnementen te vergelijken en met Astel veranderen :

En bel ons op 02 888 99 69

Fluo: Business Internet 200 + Téléphone illimité + Mobile Kong Business
111,93 €
Bizz Office + TV
83,49 €
Internet & Téléphonie illimitée option Internationale
49,00 €
LA BOX SFR BLACK
76,99 €
NET wahoo + VOOmobile wahoo
67,95 €
ADSL XL + Telephony
24,95 €

Promoties

Vergelijken

Providers

Aanbieders