0
U hebt nog geen nieuwe operator gekozen.

TOTAAL :
Totaal cashback -€0
Bestellen
Vind uw nieuwe provider

Scarlet stijgt tot 6 GB de data van de GSM abonnement Chili

7/06/2018 - Grégoire Bourguignon , Ilias Yousfi - 946 views - Edit 12/06/2018

Scarlet verhoogt nu het datavolume dat inbegrepen is in zijn mobiele abonnement Chili : van 4 tot 6 GB per maand. De prijs blijft hetzelfde : €28/maand.


(JPEG)

Vandaag verhoogt Scarlet het datavolume opgenomen in zijn grootste GSM-abonnement, de Mobile Chili. Het stijgt van 4 naar 6 GB per maand. De prijs blijft op € 28 / maand.

Het is altijd mogelijk om tot 3 "Boost Internet" -opties toe te voegen aan € 5 voor 1 GB extra data.

Bedenk dat Scarlet de "low-cost" dochteronderneming is van Proximus. Het GSM-netwerk dat door Scarlet wordt gebruikt het GSM-netwerk is van Proximus. Scarlet-klanten genieten dus van Proximus HD-audio voor hun oproepen. Het enige verschil is dat de internetsnelheid bij 4G Scarlet-klanten beperkt is tot 25 Mbps, wat comfortabel blijft voor alle applicaties van een smartphone. Hogere 4G-snelheden zijn voorbehouden aan Proximus-klanten.

Het paradepaardje van Scarlet is de pack Scarlet Trio voor € 39 / maand, met de 30 meest bekeken tv-kanalen, onbeperkt internet met een snelheid van 50 Mbps, en onbeperkt vaste lijnen ’s nachts en in het weekend naar vaste lijnen in België. Met de toegevoegde opties is onbeperkt bellen ook overdag en naar GSM mogelijk.

Bestel uw Scarlet abonnement via Astel en krijg tot € 30 Astel cashback.

Astel vergelijk en activeert uw telecom-abonnementen

(PNG)

Vraag ons om uw abonnementen te vergelijken en met Astel veranderen :