61 gebruikers online - Laatste update op 29/05/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Astel barometer : Evalueer de kwaliteit van de Belgische operatoren

13/01/2011 - Grégoire Bourguignon - Edit 21/03/2011 - 3678 keer gezien

Met de Astel Barometer kunnen jullie de kwaliteit van de Belgische operatoren evalueren, zowel voor vaste als mobiele telefonie, internet en tv. Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening.

Doel van de Astel Barometer : een idee krijgen over de gepercipieerde kwaliteit van alle operatoren

KleinastelDe Astel Barometer is een grote enquête die de kwaliteit van de verschillende operatoren in België wil meten. Het resultaat geeft een aanwijzing over de kwaliteit van alle operatoren, zowel voor GSM’s, vaste telefonie, internet en TV.

De resultaten worden eveneens overgenomen in de simulator van alle operatoren zodat u in alle objectiviteit uw nieuwe abonnementen en packs kunt bestellen, gerangschikt volgens de kwaliteit van hun diensten.

De volledige resultaten van de enquête worden gepubliceerd op onze website. Alle deelnemers ontvangen eveneens een e-mail met alle grafiekjes in kwestie. Op die manier bezorgen we jullie een rangschikking van alle operatoren in België !

Editie 2011 : van 13 januari tot en met 13 februari

KleinastelEditie 2011 van de Astel Barometer kan vanaf 13 januari tot en met 13 februari ingevuld worden. U hebt met andere woorden 30 dagen om deel te nemen en om al uw kennissen uit te nodigen om hetzelfde te doen.

De Astel Barometer peilt naar

  • uw graad van tevredenheid over de kwaliteit van het netwerk
  • uw graad van tevredenheid over de kwaliteit van de klantendienst
    en dit voor alle operatoren : GSM, vaste telefoon, Internet en TV. Bovendien kan u ook uw ervaringen met vorige operatoren met ons delen.

We hebben ook plaats gelaten voor uw persoonlijke ervaringen met de verschillende operatoren, in het veld ’commentaar’. Ideaal indien u wat nuance wil aanbrengen aan uw antwoorden.

Het klassement van de verschillende operatoren

Barometre120De eerste editie van de Astel Barometer werd begin 2009 afgenomen. Toentertijd vulden 367 respondenten onze enquête in. Hier vindt u de rangschikking van deze enquête

Bij de vorige barometer onderscheidden Belgacom, Proximus, Telenet, BelCenter en Happy Many zich van de andere operatoren. Is dit twee jaar later nog altijd het geval ?

Er zijn namelijk heel wat zaken veranderd sinds 2009. Zo verschenen er enkele nieuwe operatoren op de markt, terwijl andere operatoren zijn verdwenen.

Wie stoort er Proximus van de troon ? Kunnen Scarlet en Billi een rol van betekenis spelen op de internetmarkt die voornamelijk gedomineerd wordt door Belgacom ?

Het is aan u om dit uit te maken !

Neem dus deel aan de Astel Barometer 2011 ! Een deelname neemt hooguit 5 minuten tijd in beslag.

Hoe meer deelnemers, des te objectiever de resultaten. Aarzel dus niet om dit formulier door te sturen naar vrienden, kennissen en familie !

Discussieer mee over de Astel Barometer op ons forum !

Win een Bongo cadeaubon

Logo bongo Als kers op de kaart kan u met de Astel Barometer een Bongo cadeaubon ter waarde van 50 € winnen ! Om hiervoor in aanmerking te komen, hoeft u enkel uw gegevens op het einde van de enquête in te vullen (facultatief).


Vergelijk alle operatoren en bestel uw Triple Play pack met de
simulator van alle operatoren !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.