69 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Astel Barometer : nog één week !

7/02/2011 - Grégoire Bourguignon - Edit 21/03/2011 - 2307 keer gezien

U heeft nog precies een week de tijd om de Astel Barometer in te vullen en om de kwaliteit van de Belgische telecomoperatoren te evalueren. Eind februari worden de resultaten bekendgemaakt.

Doel van de Astel Barometer

KleinastelDe Astel Barometer is een grote enquête die de kwaliteit van de verschillende operatoren in België wil meten. Het resultaat geeft een aanwijzing over de kwaliteit van alle operatoren, zowel voor mobiele als vaste telefonie, internet en TV.

De resultaten worden eveneens overgenomen in de simulator van alle operatoren zodat u in alle rust uw nieuwe abonnementen en packs kunt bestellen, gerangschikt volgens de kwaliteit van hun diensten.

De volledige resultaten van de enquête worden gepubliceerd op onze website. Alle deelnemers ontvangen eveneens een e-mail met de grafiekjes in kwestie. Op die manier bezorgen we jullie een rangschikking van alle operatoren in België !

Editie 2011 : Nog een week

KleinastelEditie 2011 van de Astel Barometer kan vanaf 13 januari tot en met 13 februari ingevuld worden. U hebt met andere woorden nog een week om deel te nemen en om al uw kennissen uit te nodigen om hetzelfde te doen.

De Astel Barometer peilt naar

  • uw graad van tevredenheid over de kwaliteit van het netwerk
  • uw graad van tevredenheid over de kwaliteit van de klantendienst
    en dit voor alle operatoren : GSM, vaste telefoon, Internet en TV. Bovendien kan u ook uw ervaringen met vorige operatoren met ons delen.

We hebben ook plaats gelaten voor uw persoonlijke ervaringen met de verschillende operatoren, in het veld ’commentaar’. Ideaal indien u wat nuance wil aanbrengen aan uw antwoorden.

Win een Bongo cadeaubon

Logo bongo Als kers op de kaart kan u met de Astel Barometer een Bongo cadeaubon ter waarde van 50 € winnen ! Om hiervoor in aanmerking te komen, hoeft u enkel uw gegevens op het einde van de enquête in te vullen (facultatief).


Vergelijk alle operatoren en bestel uw Triple Play pack met de
simulator van alle operatoren !

Volg de discussie over de Astel Barometer 2011 op ons forum.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.