165 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

BASE biedt nu ook 4G in elk tariefplan

21/02/2014 - KDR - 2837 keer gezien

BASE wordt meer en meer de tweede operator van België. Na Proximus lanceert ook BASE "4G voor iedereen". Mobistar van haar kant is nog bezig met publieke testen van het 4G netwerk.

Enkele weken na de lancering van "4G voor iedereen" van Proximus, kondigt BASE vandaag aan dat alle BASE klanten (zakelijk en particulier) nu kunnen surfen op haar 4G netwerk, zonder bijbetaling.

Base4G.gif

BASE ken het overigens niet laten om Proximus lichtjes te plagen. Het aanbod staat immers open voor alle 4G klanten (prepaid en postpaid, oud en nieuw) en is onvoorwaardelijk zonder contractperiode, zonder verschil in snelheid van de verbinding, zonder activering en vervalt niet na enkele maanden. Ter herinnering : Proximus had aangekondigd dat vanaf september 2014 men de 4G snelheid op de meest courante abonnementen zou afremmen en dat alleen de duurste abonnementen kunnen blijven genieten van "echte" 4G met een ultrahoge snelheid.

Ook merken we op dat BASE haar 4G netwerk blijft groeien, de operator beslaat volgens de advertentie reeds meer dan 400 steden en dorpen. Momenteel zijn er 4.2 miljoen Belgen in het 4G dekkingsgebied van BASE.

Base4Gkaart 2

Bestel nu uw BASE abonnement via nl.astel.be !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.