43 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

BASE : nieuwe naam, nieuwe tarieven, nieuwe surfsnelheid

23/04/2013 - Thomas Wallemacq - 5021 keer gezien

KPN Group Belgium lanceert vandaag drie dingen : haar nieuwe naam BASE Company, nieuwe tariefplannen voor BASE,en de lancering van 3G Dual Carrier.

Nieuwe naam : BASE Company

KPN Group Belgium heet vanaf vandaag BASE Company. Gefocust op mobiele oplossingen, wil BASE Company haar rol als challenger in de telecommarkt blijven waar maken. Jos Donvil, CEO van BASE Company : “De namen KPN Group Belgium en BASE werden vaak door elkaar gebruikt. We willen terug een eigen ‘smoel’ hebben, een naam die zonder verwarring door iedereen gelijk gebruikt zal worden.”

De naamsverandering gaat gepaard met de lancering van een nieuw groepslogo. Door BASE centraal te plaatsen, wordt de ‘mobile-centric’-filosofie onderstreept. Maar BASE Company staat voor meer dan enkel BASE, het staat ook voor het geloof in partnerships en een multibrand-strategie. Het handgeschreven ‘company’ benadrukt het menselijke karakter van de groep, de mensen voor en achter het merk, zowel medewerkers, als collega’s, klanten en partners.

Nieuwe tarieven

De mobiele challengers BASE en BASE business lanceren vandaag een ongezien aanbod van ongelimiteerd bellen en sms’en aan enorm scherpe prijzen. Daarboven kunnen alle klanten die beschikken over het juiste toestel genieten van het snelste netwerk door de lancering van het 3G Dual Carrier-netwerk dat reeds vandaag voor 61% van de bevolking beschikbaar is. Met de slogan ‘We challenge. You win.’ tonen BASE en BASE business dat het ware challengers zijn, die de klant centraal zetten.

Aanbevolen onder de nieuwe post- en prepaid tarieven van BASE is B-39 : voor een scherpe 39 euro per maand kan een particulier onbeperkt bellen en sms’en via het beste spraaknetwerk van België, en voor 2GB surfen.

Sneller Internet met 3G Dual Carrier

Vanaf vandaag ook de snelste 3G-dataverbinding voor reeds 61% van de bevolking. Het 3G-netwerk van KPN Group Belgium (HSPA+, 21 Mbps) heeft een bereik van 96.43%. Vandaag lanceert KPN Group Belgium een nieuwe stap in de netwerksnelheid met de 3G Dual Carriertechnologie, waardoor reeds 61% van de Belgische bevolking zijn surfsnelheid kan verhogen naar 42 Mbps. 3G Dual Carrier is beschikbaar zonder extra kosten voor alle BASE-klanten met een compatibele smartphone. De komende maanden zal het bereik nog sterk stijgen, en de volledige uitrol zal afgelopen zijn voor eind september 2013.

De lancering van Dual Carrier staat los van de uitrol van de 4G technologie waar KPN Group Belgium mee bezig is.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.