17 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

BASE verhoogt het datavolume tot 10 GB/maand

12/05/2015 - Grégoire Bourguignon - Edit 17/08/2015 - 3925 keer gezien

Een nieuw postpaid portfolio van BASE met vier onklopbare tariefoplossingen. Met hun inbegrepen data tot 10 giga per maand, bieden ze een antwoord op de boom van het mobiele internet.

Onbeperkt bellen naar BASE vanaf 15 €/maand

Vanaf 15 euro per maand kunnen BASE-klanten onbeperkt sms’en en bellen naar BASE. Dankzij deze aanbieding kunnen alle leden van een gezin, of een groep vrienden die klant zijn van BASE, elkaar onbeperkt opbellen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat ze hun bundel zullen overschrijden. Als ze kiezen voor ‘BASE 39’ of ‘BASE 59’ kunnen ze bovendien onbeperkt opbellen, ongeacht het netwerk. Hiermee versterkt BASE zijn leiderschap op het gebied van prijzen.

Tot 10 GB/maand

Om een antwoord te bieden op het exploderende gebruik van het mobiele internet, zit in elk nieuw ‘postpaid’-tariefplan ook minstens één giga per maand inbegrepen (BASE 15). Dat basisdatavolume loopt op tot 5 giga per maand voor een ‘BASE 39’-abonnement ... en tot 10 giga per maand voor de formule ‘BASE 59’. Dat is nooit eerder gezien. Daarmee werpt BASE zich op als de referentie op de Belgische markt.

Scan new tarifs prives

Meer flexibiliteit

BASE biedt zijn klanten onder andere een dienst aan zoals BASECloud (1 GB gratis / 32 GB voor slechts 1,50 euro per maand), of de mogelijkheid om te kiezen voor een forfait (vanaf 5 euro) voor internationale oproepen of mobiel internet in het buitenland. Hiermee kan BASE zijn klanten een echte mobiele ervaring zonder beperkingen aanbieden, ook als hij/zij in het buitenland op vakantie of op zakenreis is.

De oude tariefformules mogen dan wel uit de portfolio verdwijnen, toch blijven ze geldig voor gebruikers die erop hebben ingetekend. De meeste zullen worden aangepast aan de normen van het nieuwe aanbod. Een communicatiecampagne over de nieuwe ‘postpaid’-tarieven staat in de steigers. Die zal zich vooral richten op reeds bestaande klanten.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.