104 gebruikers online - Laatste update op 30/09/2022
Al 22 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -80 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -80 €

BASE voegt 1 GB data toe aan al zijn GSM-abonnementen voor dezelfde prijs

8/04/2019 - Ilias Yousfi , Grégoire Bourguignon - 1892 keer gezien

BASE komt terug in de race : de Gsm-operator verhoogt het datavolume van zijn mobiele abonnementen. Voor € 15 / maand ontvangen we al 4 GB data, onbeperkt bellen naar BASE en onbeperkte sms'en.

Base logo

De mobiele operator BASE vereenvoudigt en verbetert het aanbod van gsm-abonnementen op 1 april 2019 : ze keren terug naar 4 aanbiedingen en verhogen het datavolume in elk mobiel abonnement voor dezelfde prijs. 1 GB data is inderdaad toegevoegd aan alle BASE-abonnementen "Based on you".

Concreet geeft dit weer 4 concurrerende GSM-abonnementen :

Abonnement BASE 15

Dit abonnement is vooral interessant voor zijn prijs. Ter vergelijking : in dezelfde prijsklasse (€ 13-16) ontvangen we bij Proximus, Orange, Scarlet en Telenet 1,5 GB en 2 GB bij VOO.

Het Mobilus S-abonnement van Proximus blijft echter goed gepositioneerd dankzij de onbeperkte data die worden aangeboden aan een te kiezen applicatie dit kan meerdere gigas vertegenwoordigen samen met de 1,5 GB van het abonnement. Mogelijke applicaties zijn Facebook en Messenger, Twitter, What’s App, Snapchat, Instagram of Pinterest.

Abonnement BASE 20

Abonnement BASE 27

Abonnement BASE Unlimited

Vergelijking van prijzen en gigas van alle Gsm-providers

Vergelijk prijzen en gigas van deze nieuwe BASE-abonnementen met die van Proximus, Orange, VOO, Scarlet en Telenet dankzij onze vergelijker van mobiele operatoren in België.

Astel vergelijk en activeert uw telecom-abonnementen

Logo Astel

Vraag ons om uw abonnementen te vergelijken en met Astel veranderen :