53 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Belgacom en Proximus stellen zomerpromo’s voor

24/05/2011 - Astel Team - Edit 25/05/2011 - 4300 keer gezien

Ook deze zomer stellen Belgacom en Proximus weer enkele leuke promoties voor. Profiteer nu van de gratis installatie en activatie bij een pack van Belgacom. Met Proximus geniet u momenteel van Mobile Internet met een USB-modem vanaf 1€.

De zomerpromoties van Belgacom

Geniet van een zwoele zomer met Belgacom ! Indien u kiest voor een pack Telefonie en TV, dan krijgt u

activatie gratis. Neemt u een abonnement op een Belgacompack met internet, dan heeft u de keuze uit 2 promoties :
  • Full Install : Bij elk abonnement met Internet Comfort, (Bizz )Favorite of Intense huurt u de modem gratis. Ook de installatie en de activatie zijn volledig gratis.

  • DIY (Do It Yourself) : Doet u de installatie liever zelf ? Uiteraard kan dat ook. In dit geval geniet u van een gratis activatie, en daarbovenop krijgt u het pack 1 maand gratis.

BGC promo gratis act en inst

Indien u

enkel internet nodig heeft, laat Belgacom u ook niet in de kou staan. Wil u gebruik maken van Internet Comfort, Favorite of Intense ? Dan betaalt u

de eerste 6 maanden slechts 10 €/maand.

BGC promo 10 euro internet

De Proximuspromoties

Proximus usb aan 1 euroBij de provider Proximus zijn er ook enkele nieuwigheden. Zo verandert vanaf 23 mei de naam van ’Mobile Internet Start’ naar Mobile Internet Daily. De productinhoud blijft ongewijzigd. Ook kondigt Proximus een nieuwe formule aan vanaf 1 juni : ‘Belgacom Mobile Internet Start’. Dit product is specifiek bedoeld voor tabletgebruikers.
Tot en met 15 augustus kunnen de Proximusklanten eveneens genieten van kortingen op de hardware voor Mobile Internet. De witte USB-modem heeft u vanaf €1 (in plaats van 49 €), de zwarte vanaf 49 € (in plaats van 99 €).

Bestel uw Belgacom- of Proximusabonnement via Astel

KleinastelDoor uw abonnement via Astel te bestellen, geniet u van talrijke voordelen !


  • Exclusieve promoties van Astel : U krijgt bij ieder abonnement van Proximus en Belgacom, bovenop de promotie die de provider aanbiedt, 1 maand extra abonnement aan 50% !

  • De uitgebreide expertise van Astel, de grootste onafhankelijke verdeler van alle operatoren in België : Twijfelt u over de keuze van uw operator of heeft u nog enkele vragen voordat u een nieuw abonnement wenst te bestellen ? Astel heeft alle troeven in handen om u de producten aan te bieden die u echt nodig heeft en die helemaal met uw behoeftes overeenkomen. We blijven tot uw dienst via telefoon, via e-mail of via het forum. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer

    02 888 99 69 van maandag tot vrijdag, van 9u tot 18u en u kunt eveneens ons een e-mail sturen.

  • Onze uitstekende dienst na verkoop : Blijkt na uw bestelling dat er iets mis is met de activatie of facturatie ? Astel is er om u te helpen. U hoeft niet langer uren door te brengen aan de telefoon met het callcenter. Contacteer ons, en wij doen er alles aan om uw probleem op te lossen.

Ontdek alle packs en aanbiedingen van Belgacom en Proximus op de Astel pagina van deze operatoren.

Neem deel aan de discussie op ons forum !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.