89 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Belgacom stopt samenwerking met Deezer

19/12/2013 - KDR - Edit 24/12/2013 - 4271 keer gezien

Belgacom heeft besloten om, met ingang van 6 januari 2014, het partnership van Deezer te stoppen. Sinds een 2-tal jaar zat deze online muziekstreamingdienst inbegrepen in sommige Belgacom packs.

Deze middag kondigden wij het, exclusief voor de Astelleden, reeds aan : Belgacom stopt zijn partnership met Deezer

Belgacom Deezer

In november 2011 kondigde Belgacom en de Franse streamingsite Deezer een exclusief akkoord aan : vanaf dan zou Belgacom de eerste Belgische operator zijn die zijn packs combineert met een onbeperkt muziekabonnement.

Deezer Premium Plus kon gekozen worden bij de "Belgacom Maxi" packs als extra graits voordeel. Bij andere abonnementen kon de service geselecteerd worden als een optionele dienst mits bijbetaling. Vanaf 6 januari zullen de "Deezer Premium" en "Deezer Premium Plus" abonnementen niet langer beschikbaar zijn via Belgacom. Bestaande klanten zullen hiervan een persoonlijk bericht krijgen met betrekking tot de wijzigingen.

Deezer zal België niet verlaten, het is nog steeds mogelijk om een betaald abonnement af te nemen bij het bedrijf zelf.

Via onze collega’s van Datanews, wist Belgacom woordvoerster Frederique Verbiest te zeggen dat de twee bedrijven het 2 jarig contract hadden getekend, dat afloopt op 6 januari 2014. "In die tijd was het een nieuwe dienst en zowel voor Belgacom als voor Deezer was dit een win-win situati om het product op de markt te brengen" aldus Verbiest.

Twee jaar later beschouwd Belgacom een verder contract tussen beide bedrijven als niet interessant. Maar zonder twijfel zal Belgacom voor nog verrassingen zorgen in 2014, zo voorspelt de krant "Metro" vandaag...


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.