75 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Belgacom TV Replay : een nieuwe manier van televisie kijken

19/11/2013 - KDR - Edit 31/12/2013 - 3377 keer gezien

TV Replay is een nieuwe exclusieve dienst van Belgacom waarmee Belgacom TV-klanten programma's tot 36 uur na de uitzending kunnen bekijken op diverse wijzen.

Belgacom, die in 2005 als eerste de digitale televisie in België lanceerde, blijft innoveren met nieuwe diensten zoals TV Replay, een nieuwe manier van televisie kijken. Belgacom TV-klanten zullen de programma’s van de voorbije 36 uur kunnen bekijken op hun tv, computer, smartphone of tablet. Met TV Replay geen ergernis meer omdat het programma dat men wou zien de dag voordien werd uitgezonden of omdat men was vergeten het op te nemen. Geen haast meer om op tijd te zijn voor zijn lievelingsreeks. TV Replay beantwoordt helemaal aan de behoefte van televisiekijkers om naar hun programma’s te kijken waar en wanneer zij het willen.

Belgacom TV Replay NL

TV Replay en TV Replay+

Belgacom zal TV Replay in twee versies lanceren :

  • TV Replay waarmee de kijker programma’s kan bekijken die de afgelopen 36 uur werden uitgezonden.
  • TV Replay+ waarmee de kijker niet alleen programma’s van de afgelopen 36 uur kan bekijken maar bovendien de mogelijkheid heeft om in het gekozen programma door te spoelen.

De programma’s van de zenders die TV Replay/TV Replay+ toelaten, worden in de tv-gids aangeduid met het TV Replay-logo :

TV Replay zal mogelijk zijn voor de zenders van de omroepen waarmee Belgacom een overeenkomst heeft gesloten. Vandaag is dit het geval voor de belangrijkste Vlaamse mediagroepen VMMa, VRT en SBS Belgium waarmee Belgacom nauw samenwerkt. De sportzenders van Belgacom TV (Belgacom 11, Belgacom 11+, Belgacom 5) zullen ook in het TV Replay-aanbod zitten.

10.000 Belgacom TV klanten kunnen TV Replay+ in primeur testen

Belgacom nodigt 10.000 Nederlandstalige Belgacom TV-klanten uit die in Vlaanderen of Brussel wonen om TV Replay+ gratis en in primeur vanaf eind november te testen.

TV Replay+ is tijdens de testfase mogelijk op de belangrijkste Vlaamse zenders : Eén, Eén HD, Canvas, Canvas HD, Ketnet/OP-12, VIER, VIER HD, VIJF, VIJF HD, VTM, VTM HD, 2BE, 2BE HD, Vitaya, JIM, anne en VTMKZOOM. TV Replay is ook beschikbaar voor de sportzenders van Belgacom TV : Belgacom zoom/11 (nationaal voetbal), Belgacom 11+ (internationaal voetbal) en Belgacom 5 (nationaal basket).

TV Replay+ is ook mogelijk op computer, smartphone en tablet via de TV Overal-applicatie voor de volgende zenders : Eén HD, Canvas HD, Ketnet/OP-12, VIER HD, VIJF HD, Belgacom zoom/11, Belgacom 11+ en Belgacom 5.

Belgacom TV-klanten die TV Replay+ willen testen kunnen zich vanaf vandaag tot en met 24 november inschrijven via www.belgacom.be/tvreplay

Bruno Chauvat, EVP Strategy & Content bij Belgacom verheugt zich op de lancering van TV Replay : « Met TV Replay kunnen de abonnees van Belgacom in alle vrijheid tv kijken. TV Overal liet al toe om eender waar televisie te kijken, met TV Replay kijk je tv wanneer je dat wil. TV Replay illustreert ook mooi de uitstekende samenwerking met VMMa, VRT et SBS Belgium ».

Bestel nu uw pack met Belgacom TV bij Astel.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.