54 gebruikers online - Laatste update op 21/05/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Bestel de nieuwe HD V4 decoder van Belgacom TV via Astel !

5/11/2010 - Grégoire Bourguignon - Edit 25/11/2010 - 11957 keer gezien

Belgacom komt met een nieuwe generatie decoders op de markt. De HD V4 decoder beschikt over een ingebouwde harde schijf van 320 GB. Bestel nu uw Belgacom pack via Astel !

De nieuwigheden van de V4

Decodeurv4
De nieuwe decoder lijkt als twee druppels water op zijn voorganger. De verschillen moeten onder de motorkap gezocht worden : de HD V4 heeft een harde schijf van maar liefst 320 GB. Een tweede verandering aan de Belgacom TV decoder - die nog steeds door Cisco wordt ontworpen - is een klein schermpje met heel wat informatie.

Waar kan ik een HD V4 bestellen ?

De nieuwe decoder is nu reeds beschikbaar bij Belgacom. Alvorens Belgacom deze nieuwe decoders aan al zijn klanten kan aanbieden, moet de stock van V3 decoders wel worden uitgeput. Daarom maakt de operator zelf nog geen reclame voor het nieuwe model ; Astel is het eerste Belgische medium dat de nieuwe decoder voorstelt. Enkel via Astel kunt u de nieuwste versie van de Belgacom TV Decoder verkrijgen !

U geniet bovendien van onze kwaliteitsvolle dienst na verkoop en van tal van andere exclusieve promoties.

Bestel uw Belgacom pack via Astel

Er bestaat reeds een Triple Play pack van Belgacom dat een vaste telefoonlijn (HappyTime) met gratis oproepen naar vaste lijnen na 17h, tijdens het weekend en op feestdagen combineert met Internet (Comfort) met een snelheid van 12 Mbps en een downloadvolume van 50 GB en Belgacom TV voor slechts 51,40 €/maand. Vind alle details van dit pack op dit adres.

Bestel nu en krijg een gratis Wi-Fi Belgacom BBox modem, gratis activering, gratis opening van de lijn en bovendien stort Astel u 50 % van de eerste maand abonnementskosten terug. Wacht niet langer : bestel uw Belgacom pack via Astel en krijg de nieuwste decoder !

Vind alle packs van Belgacom op de Astelpagina van Belgacom.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.