138 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Bezint voor ge u bindt, met Astel !

20/11/2013 - KDR - Edit 22/11/2013 - 2033 keer gezien

Een Belg op twee heeft een contract dat niet overeenstemt met zijn behoeften. Bepaal aan de hand van de ASTEL prijsvergelijker nauwkeurig uw gebruikersprofiel en ontdek het voor u meest voordelige aanbod !

Durf te vergelijken

Met de grootse campagne "Durf te vergelijken" wilt de FOD Economie de Belgische burger er op wijzen dat de helft van de gezinnen een slecht aangepast telecomabonnement heeft en dikwijls veel te veel betalen voor hun telecombehoeften.

Om dit project te ondersteunen, zullen federale ambtenaren gedurende twee weken langs gaan in meer dan 400 Belgische gemeenten om daar hun advies te geven aan de burgers.

Echter kan u uw GSM, telefoon, internet en TV abonnement reeds vele jaren vergelijken bij Astel, en dit voor alle Belgische operatoren !

Astel vergelijkt voor u

Via onze website Astel.be - u hoeft zelfs niet buiten uw huis te gaan - kan u gebruik maken van onze eenvoudige en doeltreffende vergelijker om de diverse plannen en abonnementen die gelden voor uw adres naast elkaar te leggen. U kan onze adviseurs ook 5 dagen op 7 bereiken via het telefoonnummer 02 888 99 69 of per e-mail.

Bezintvoorgeubindt

Ter gelegenheid van deze FOD campagne "Durf te vergelijken" bieden wij u een gratis analyse aan van uw telecomfacturen. Afhankelijk van uw wensen en uw verbruik kunnen we kijken of we u een goedkoper en beter voor uw gebruik abonnement kunnen aanbieden. Speciaal hiervoor hebben we een nieuw e-mailadres in het leven geroepen : factuur@astel.be !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.