140 gebruikers online - Laatste update op 01/03/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Controleer uw dataverbruik met ’Hello Proximus’

24/12/2010 - Grégoire Bourguignon - Edit 23/03/2011 - 10983 keer gezien

De applicatie « Hello Proximus » verschijnt in de App Store van Apple. Met deze kleine applicatie kunt u uw dataverbruik van Proximus in alle eenvoud beheren.

Sinds 18 december jongstleden biedt Proximus zijn applicatie ’Hello Proximus’ in de App Store. Deze applicatie is overigens al een jaar beschikbaar voor Android.

Mzl.sbldiogi.320x480 75

Gratis en met een grootte van 3 MB, is deze kleine applicatie onmisbaar voor de klanten van Proximus met een abonnement ’Internet on GSM’. Daarenboven werkt deze applicatie die compatibel is met iPhone en iPad zowel in België als in het buitenland. Hierdoor kunnen vele gebruikers hun dataverbruik van mobiel internet beter controleren om op deze manier onaangename verrassingen te vermijden, die helaas nog vaak genoeg voorvallen.

Afhankelijk van uw databundel, zal de applicatie de staat van uw verbruik in België en van uw roaming in het buitenland weergeven als dat noodzakelijk is. ’Hello Proximus’ heb je ook de mogelijkheid om alle dataverbindingen van je GSM uit te schakelen.

Mzl.crydzpem.320x480 75

Deze applicatie kan natuurlijk enkel gebruikt worden door abonnees van Proximus. Hopelijk bieden de andere Belgische operatoren binnenkort ook dit uitstekende initiatief aan van Proximus, door op hun beurt ook gratis en lichte applicaties aan te bieden waarmee je het dataverbruik op smartphone kunt nakijken.

Download de applicatie « Hello Proximus » gratis in de App Store

Ontdek alle abonnementen van Proximus op de Astel pagina van Proximus.

Doe mee aan de discussie op ons forum !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.