59 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

De lentepromoties van Belgacom en Proximus

23/03/2011 - Astel Team - Edit 24/03/2011 - 4735 keer gezien

Belgacom en Proximus bieden deze lente weer heel wat mooie promoties. Geniet van gratis installatie en activering op alle pakketten met internet. Voor de voetbalfans presenteert Belgacom de Play Off Pass.

De aanbiedingen van Belgacom in april en mei

Het belooft een mooie lente te worden ! Voor iedere inschrijving op een pakket met internet van Belgacom heeft u de keuze uit twee promoties.

  • Full Installation : een technicus installeert gratis de software (waarde 149 €) + gratis activatie
  • DIY : U doet de installatie zelf en u krijgt 1 maand gratis abonnement + gratis activatie

Indien u een bestaande klant bent, en u kiest voor een pakket met digitale televisie, dan hoeft u geen activatiekost te betalen. Bent u een nieuwe klant en wil u genieten van Internet Comfort, Favorite of Intense, staat u ook een mooie promotie te wachten. Gedurende 6 maanden betaalt u slechts 10 €/maand en u krijgt uw activatie gratis (ter waarde van 50 €).

Nl promo belgacom

De Play Off Pass

Nl de play offs Belgacom heeft eveneens gedacht aan de voetbalfans ! Met de Play Off Pass kan u, indien u geen All Foot-abonnement heeft, alle wedstrijden van play-offs 1, 2 en 3 volgen voor slechts 40 €. U hebt toegang tot maar liefst 30 topwedstrijden in HD-kwaliteit. De Play Off Pass is geldig van de datum van activatie tot het einde van de play-offs op 29/05/2011.

Lentepromoties bij Proximus

Proximus presenteert ook een waaier aan lentepromoties. Bij de GSM-abonnementen hebt u de keuze uit 100 MB extra datavolume gedurende uw volledige contractstermijn of u kunt kiezen voor 6 maanden uw abonnement aan 50 %. De 100 MB extra is geldig voor de bundels Mobile 10, 20, 30, 50, Generation MTV 15 en 25 en XL 35, 55, 75. Ook klanten met een automatische herlaardbeurt (AR) kunnen hiervan genieten. De promotie 6 maanden aan 50% is geldig op alle bundels behalve XL. Indien u een contract van 12 maanden neemt op Mobile Internet (Mobile Internet Start : 24 maanden) krijgt u uw USB-stick aan €1. Tot slot krijgt u bij een contract van 12 maanden Internet On GSM 4 maanden aan 50%.

Nl Proxpromo

Bestel uw Belgacom- of Proximusabonnement via Astel

Kleinastel

Door uw abonnement via Astel te bestellen, geniet u van talrijke voordelen !

  • Exclusieve promoties van Astel : U krijgt bij ieder abonnement van Proximus en Belgacom, bovenop de promotie die de provider aanbiedt, 1 maand extra abonnement aan 50% !
  • De uitgebreide expertise van Astel, de grootste onafhankelijke verdeler van alle operatoren in België : Twijfelt u over de keuze van uw operator of heeft u nog enkele vragen voordat u een nieuw abonnement wenst te bestellen ? Astel heeft alle troeven in handen om u de producten aan te bieden die u echt nodig heeft en die helemaal met uw behoeftes overeenkomen. We blijven tot uw dienst via telefoon, via e-mail of via het forum. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 02 888 99 69 van maandag tot vrijdag, van 9u tot 18u en u kunt eveneens ons een e-mail sturen.
  • Onze uitstekende dienst na verkoop : Blijkt na uw bestelling dat er iets mis is met de activatie of facturatie ? Astel is er om u te helpen. U hoeft niet langer uren door te brengen aan de telefoon met het call center. Contacteer ons, en wij doen er alles aan om uw probleem op te lossen.

Ontdek alle packs en aanbiedingen van Belgacom en Proximus op de Astel pagina van deze operatoren.

Neem deel aan de discussie op ons forum !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.