51 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

De nieuwe SFR-packs in België (nieuwe naam van Numericable)

19/02/2016 - Grégoire Bourguignon - Edit 25/03/2016 - 4510 keer gezien

De Franse operator SFR maakte zijn debuut in België met een nieuw TV-Internet-Bellen aanbod : het pack DE SFR-BOX WHITE voor €39/maand tot in Januari 2017. Op het kabelnetwerk van Coditel-Numericable.

logo sfr belgique (JPEG)

SFR : de nieuwe naam van Numericable in België

Het is de eerste keer dat het merk SFR diensten lanceert buiten Frankrijk. Het koos België uit om van start te gaan met zijn internationalisering omdat het de ambitie heeft om meer dynamiek te brengen in de Belgische markt.

Groote promoties op de triple play SFR-packs

Nieuwe klanten van SFR kunnen genieten van dit lanceringsaanbod vanaf 15 februari en behouden een vaste prijs van €39 per maand voor een pack dat televisie, internet met een erg hoog debiet, en ongelimiteerde vaste telefonie combineert. Een aanbod dat tenminste blijft verder lopen tot 31 januari 2017. België vroeg een triple play aanbod van gelijke kwaliteit als Frankrijk, zowel op vlak van prijs als op vlak van duur ; SFR komt hiervoor met een concrete oplossing door dit lanceringsaanbod voor te stellen aan zijn nieuwe Belgische klanten.

Box sfr belgique
sfr box belgique belgië

Alle SFR-packs op de SFR-pagina van Astel

Binnenkort VOD-service Zive

Naast dit exclusieve voorstel kunnen de klanten van SFR België ook Zive ontdekken, de nieuwe dienst voor ongelimiteerde video op aanvraag van de groep Altice. Zive is meer dan 5.000 programma’s in high definition voor de hele familie (15.000 tegen het einde van het jaar), opgebouwd rond vier thema’s : Jeugd, Series, Cinema en Fun, en uitgegeven door toonaangevende studio’s en internationale uitgevers.

Voordelen bij zijn GSM in zijn SFR-pack toevoegen

Ook het mobiele aanbod blijft niet links liggen, aangezien SFR België vanaf vandaag een nieuwe en voordelige manier voorstelt om zijn aanbod aan te vullen met een mobiele forfait. Het Multi-Packs aanbod laat je toe om per jaar en per simkaart van €60 tot €120 extra uit te sparen in geval van het toevoegen van een mobiele forfait aan de pack-aanbieding SFR-BOX. Nieuwe forfaits en mobiele opties zullen heel binnenkort op de markt komen.

Alle SFR-packs op de SFR-pagina van Astel


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.