156 gebruikers online - Laatste update op 17/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Discovery Line van Belgacom niet langer verkrijgbaar

7/12/2010 - Grégoire Bourguignon - Edit 17/12/2010 - 4859 keer gezien

Sinds 1 december maakt de goedkope vaste telefoonlijn 'Discovery Line' niet langer deel uit van het gamma van Belgacom. Hoewel de operator hierover geen nieuws communiceerde, roept deze keuze toch enkele vragen op.

Dat de Discovery Line uit het gamma van Belgacom is verdwenen, werd niet uitgebreid in de media gebracht. Belgacom heeft de verkoop van dit product namelijk in alle discretie stopgezet. Dat is merkwaardig, want het product was nochtans een oplossing op maat voor heel wat klanten.

Ter herinnering : de Discovery Line van Belgacom was een vaste telefoonlijn aan spotprijs : 10,25 €/maand tegenover 18,90 € voor de Classic Line. Ze was voorbestemd voor personen die meer oproepen ontvingen dan ze er zelf verstuurden, maar ook voor personen die graag een vaste lijn van Belgacom wouden hebben om er een alarm, een fax of een internetabonnement "op een vaste telefoonlijn van Belgacom" van een andere operator (Billi, Scarlet of Mondial Telecom, bijvoorbeeld) op aan te sluiten.

Hoewel heel wat operatoren voortaan abonnementen "zonder vaste telefoonlijn van Belgacom" aanbieden - het dus niet langer noodzakelijk is om een vaste telefoonlijn van Belgacom te hebben om een internetverbinding bij een andere operator te nemen - blijft het een jammere beslissing.

Fotolia 52664 XS 2

Omdat we ons vragen stelden bij de verwijdering van de Discovery Line van Belgacom, namen we contact op met Frédérique Verbiest, woordvoerder van de Belgacom Groep. De woordvoerder van Belgacom is formeel :

« Belgacom heeft beslist om niet langer de Discovery Line te verkopen omdat we ondertussen interessantere aanbiedingen hebben gelanceerd (bijvoorbeeld de gratis Packs met Belgacom TV). »

Klanten die reeds een Discovery Line hebben, kunnen die behouden.

Discussieer mee op het forum !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.