0
U hebt nog geen nieuwe operator gekozen.

TOTAAL :
Totaal cashback -€0
Bestellen
Vind uw nieuwe provider

Een nieuwe Proximus TV-interface en de SwipeBox

31/07/2015 - Grégoire Bourguignon - Edit 17/08/2015 - 5564 keer gezien

Met de lancering van een nieuwe tv-interface en de SwipeBox, vindt Proximus de manier waarop men tv kijkt opnieuw uit. De lancering van deze twee nieuwe producten wordt geschat voor half september 2015.

Proximus TV heruitgevonden

(JPEG)

Na de lancering van TV Replay, waarmee klanten kunnen kijken naar tv-programma’s die ze gemist hebben, en de rechtstreekse toegang tot Netflix via de menu’s van Proximus TV, zorgt Proximus opnieuw voor een omwenteling in de manier van tv-kijken in België.

(JPEG)

Met de lancering van een nieuwe tv-interface en de SwipeBox later dit jaar, vindt Proximus de manier waarop men tv kijkt opnieuw uit. Het verlegt andermaal de grenzen van televisie, zodat kijkers kunnen kijken naar de content die ze wensen, waar en wanneer ze dat willen en op het toestel van hun keuze.

(JPEG)

De nieuwe Proximus TV-ervaring zal intuïtief, gebruiksvriendelijk en handig zijn.

(JPEG)

Hieraan gekoppeld is een nieuwe Proximus TV-app, die dezelfde ervaring verzekert op smartphone en tablet, die op hun beurt virtuele afstandsbedieningen worden.

(JPEG)

Daarnaast lanceert Proximus de SwipeBox : een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing om persoonlijke en internetcontent vanop een smartphone of tablet op een tv-scherm aan familie en vrienden te tonen, om zo samen gezellige momenten te beleven.

(JPEG)
(JPEG)
(JPEG)

De lancering van deze twee nieuwe producten wordt geschat voor half september 2015.

Prijzen van goedkoopste Tv abonnementen:


Astel vergelijk en activeert uw telecom-abonnementen

Logo Astel

Vraag ons om uw abonnementen te vergelijken en met Astel veranderen :