43 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Einde van Dommel, Billi en Vectone : welke internetaanbieder en Gsm-operator kiezen ?

4/04/2019 - Ilias Yousfi , Grégoire Bourguignon - 5002 keer gezien

De 3 operatoren Dommel, Billi en Vectone stoppen hun diensten op 31 maart 2019, het falen aan een overeenkomst met Proximus om door te gaan. Welke internetprovider, telefoon- en Gsm-operator kiezen als alternatief ?

Dommel logo 400

Slecht nieuws in de telecomsector in België : de groep operatoren Dommel (Schedom), Billi en Vectone stoppen met het aanbieden van hun internetabonnementen, telefoon en mobiele diensten op 31 maart.

Aan de orde : Schedom en Proximus er niet in geslaagd zijn om een overeenstemming te bereiken dat Dommel, Billi en Vectone de Proximus VDSL-lijnen kunnen blijven gebruiken om internet, telefoon en Gsm-abonnement te kunnen blijven aanbieden. Het was al een jaar geleden dat deze operators niet akkoord waren met de groothandelsprijs dat Dommel aan Proximus moest betalen om zijn lijnen te gebruiken.

Welke internetprovider kiest u als alternatief ?

De 10.000 internetklanten en de 12.000 mobiele klanten van Dommel, Billi en Vectone moeten daarom snel de providers vergelijken, een andere operator kiezen en van leverancier wisselen. Als dit uw zaak is, kan Astel u helpen :

Mogelijke operatoren voor een telefoon- en internetpakket :

Operator

Aanbieding

Maandelijkse Prijs

Gemidelde levertijd (april 2019)

Regio

Proximus Pack Internet + Telefoon € 61,00 6 werkdagen België
Telenet Abonnement Internet Fiber 100 + FreePhone Europe € 64,10 7 werkdagen Vlaanderen + 13 gemeenten in Brussel + De laars van Henegouwen
Telenet Abonnement Basic Internet et FreePhone Europe € 50,40 7 werkdagen Vlaanderen + 13 gemeenten in Brussel + De laars van Henegouwen
VOO Pack NET+TEL € 37,95 7 werkdagen Henegouwen + 6 gemeenten in Brussel
Scarlet Pack Internet & Telefonie € 39,00 35 werkdagen België
EDPnet Abonnement VDSL XL + Telephony € 34,95 40 werkdagen1 werkdag met uw Circuit ID nummer.Het staat vermeld op uw Dommel/Billi rekeningen ("ADSL-nr"). Het begint met 10 en heeft 12 cijfers. Voer in uw Astel-bestelling het Circuit ID nummer in het veld "Mijn ID Easy Switch Nummer". België

Vergelijk alle internet tv telefoon en gsm pakketten

Astuce astel ampoule jaune 3 Als u uw nieuwe internet-tv-telefoon-pakket en de ideale mobiele abonnement op uw eigen gebruik zoekt, kunt u alle operatoren vergelijken met onze Astel vergelijker.

Allemaal bij dezelfde operator ? of liever meerdere operators combineren ?

Naast de all-in-one bij dezelfde operator, biedt de Astel vergelijker ook mogelijke combinaties van meerdere operators. Bijvoorbeeld internet, televisie en telefoon bij een operator en het mobiele abonnement bij een andere operator.

Astel zorgt gratis voor uw verandering van operator

Wanneer u uw nieuw operator hebt geselecteerd, kunt u uw abonnement op onze site Astel bestellen : wij zorgen voor het papierwerk, uw verandering van operator en u krijgt de cashback Astel op uw bankrekening teruggestort !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.