109 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

€32/maand : Scarlet verlaagt de prijs van het goedkoopste onbeperkte internetabonnement

6/06/2019 - Grégoire Bourguignon , Ilias Yousfi - 4473 keer gezien

Scarlet verlaagt de prijs van zijn Loco internetabonnement met €3 en wordt de goedkoopste onbeperkte internetprovider in België. Vlak voor de aankomst van Orange op deze markt.

Scarlet goedkoopste onbeperkt internet abonnement

Prijsdaling van de enkele internetabonnement

Scarlet verlaagt vandaag de prijs van zijn Loco internetaanbieding, het internetabonnement met een onbeperkt downloadvolume. De nieuwe prijs is €32 / maand, €3 goedkoper dan voorheen (€35 / maand).

Bekijk het Scarlet Loco internetaanbod (Astel cashback van €-15)

Het goedkoopste onbeperkte internetabonnement

Scarlet wordt zo de goedkoopste onbeperkte internetprovider in België.

Aanbieders voor enkel en onbeperkt internetabonnement in België zijn :

Maar niet met de snelste internetsnelheid

Aan de andere kant blijft de internetsnelheid van het Scarlet-abonnement beperkt tot 50 Mbps voor download en 4 Mbps voor upload.

De andere operatoren bieden een veel snellere internetsnelheid : tot 100 Mbps bij Proximus (15 in upload) en EDPnet (40 bij upload) (afhankelijk van de kwaliteit van uw ADSL / VDSL-lijn), 125 Mbps bij VOO (6 in upload) en 200 Mbps bij Telenet (20 in upload) (bij Telenet en VOO krijgen we eigenlijk de aangegeven snelheid in het internetaanbod).

Bij Telenet kunt u de internetsnelheid zelfs verhogen tot 400 Mbps (40 Mbps upload) dankzij de Speedboost-optie (€15 / maand).

Zie Telenet-aanbiedingen

Bij VOO kunt u ook toegang krijgen tot de snellere internetsnelheid van 400 Mbps door de tv in het pakket toe te voegen (DUO Tatoo, TRIO Tatoo en VOO One-aanbiedingen).

Zie VOO-aanbiedingen

Scarlet is de goedkoopste onbeperkte internetoperator

Scarlet blijft de ideale oplossing voor kleine budgetten en ’klassiek’ gebruik van internet.

Voor intensiever gebruik, zoals dagelijkse download, online videogames, videobewaking en professioneel gebruik, raden we Proximus, VOO, Telenet of EDPnet aan. De bandbreedte en klantenservice van Scarlet zijn inderdaad te kort voor deze meer veeleisende toepassingen.

Bekijk Scarlet-aanbiedingen Vergelijk Scarlet met Proximus, Telenet, VOO en EDPnet

Wachten op het Orange Internet-abonnement

Deze prijsverlaging bij Scarlet, low-cost dochteronderneming van Proximus, is een slimme strategische herpositionering : we zijn enkele dagen voor de aankondiging van de aankomst bij Orange Belgium van een onbeperkt internetabonnement.

De internetmarkt in België groeit inderdaad. The Millenials (23-37-jarigen) zijn op zoek naar een onbeperkt internetabonnement voor hun huis en een gsm-abonnement met onbeperkte data voor hun smartphone. Zonder de tv en zonder de vaste lijn.

De operators positioneren zich in deze nieuwe trendmarkt van "snoersnijders" (degenen die "de kabeltelevisie knippen") : Telenet biedt het pack YUGO, Proximus biedt Epic Combo, Scarlet laat vandaag de prijs van het internet dalen , terwijl EDPnet dit jonge publiek altijd heeft aangepakt door geen tv-abonnement aan te bieden in haar aanbod.

Prijsvergelijking voor onbeperkt internet + onbeperkt GSM

Prijs voor een abonnement enkel internet vergelijken

U kunt de prijzen van internetproviders in België alleen vergelijken met ons vergelijkingstool voor alle operators die onbeperkt internet aanbieden :

Prijsvergelijking van een abonnement enkel internet


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.