30 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Formule 1 naar Telenet en WiFree in Wallonië met VOO

14/03/2014 - KDR - 5366 keer gezien

Telenet heeft de uitzendrechten van de Formule 1 binnengehaald. De komende drie seizoenen zal de koninginnenklasse van de autosport live te zien zijn op Sporting Telenet. Ook is er nieuws over het WiFree projekt van Telenet.

Formule 1

SportingTelenet

Telenet heeft iets met snel zijn. Vanaf 15 maart krijg je bij Sporting Telenet namelijk vijf nieuwe zenders met ... formule 1 ! Alle kwalificaties en races zullen integraal door Telenet uitgezonden worden, van de Grote Prijs van Australië tot de Grote Prijs van Abu Dhabi.

De 5 kanalen van Sporting Telenet laten je toe om tijdens de race uit diverse camerastandpunten de race te volgen. Zo is er een "On Board" kanaal waarbij je de race uit de cockpit kan volgen, maar ook een "Pit Lane" kanaal waarbij je de bandenwissels en tankbeurten live ziet gebeuren. Verder is er ook een kanaal met de hoogtepunten, een "tracker" kanaal en een kanaal met de tijdsintervallen. Je kiest dus volledig zelf hoe je de race volgt !

WiFree in heel België

Voo telenet wifree 2

Telenet heeft nog meer nieuws : vanaf nu kan je je Telenet WiFree gegevens ook gebruiken in het Franstalige deel van België ! Telenet heeft immers met de Waalse kabelaar VOO een akkoord dat Telenet klanten met hun login/wachtwoord ook kunnen inloggen op diens hotspots (SSID "voo_homespot"). Klanten van VOO kunnen vanaf heden ook gebruik maken van alle TELENETHOMESPOT’s en TELENETHOTSPOT’s. Goed nieuws dus voor heel België, dankzij deze oplossing kan je immers op 1250000 plaatsen gebruik maken van de homespots, en nog een 1500 hotspots zoals in treinstations, luchthaven, ...

Voo telenet

Bestel nu je Telenetabonnement via Astel.be !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.