173 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Gratis bellen naar gsm’s en Europese bestemmingen met Telenet

18/10/2013 - KDR - Edit 28/10/2013 - 9408 keer gezien

Op 25 november gaat Telenet haar "FreePhone" product verbeteren : vanaf dan kan je gratis bellen naar zowel vaste lijnen als naar gsm's in het buitenland.

De goeie oude vaste lijn is enigszins in ongebruik geraakt door de jaren heen. Met name door de GSM en de democratische prijzen voor mobiele abonnementen. Echter heeft de vaste lijn nog steeds haar laatste woord niet "gezegd"...

Een hernieuwde belangstelling voor de vaste lijn

Eens te meer blijkt dat de providers vol ideeën zitten om abonnementen aantrekkelijker te maken naar de consument. Een paar jaar geleden lanceerde Belgacom en Telenet de succesvolle opties "HappyTime XL International" en "FreePhone Europe". Bij beiden kon je dan gratis ’s avonds en in het weekend bellen naar de belgische mobiele en vaste lijnen. Een paar maanden later volgenden Numéricable en Mobistar deze beweging en konden hun klanten ook genieten van een soortgelijke gratis optie. In feite is het alleen op heden VOO die zijn formules nog niet heeft aangepast naar deze nieuwe markt. Op heden vragen ze nog steeds €6 voor 24/24 internationale gesprekken naar vaste lijnen en €15 voor een optie om 24/24 naar vaste en mobiele nummers te bellen...

Telenet maakt bellen naar Europese GSM’s gratis

Telenet bereidt momenteel dus een nieuw offensief voor dat men op 25 november zal lanceren : het Freephone Europe aanbod zal veranderen en men zal ondermeer gratis kunnen bellen naar Europese GSM lijnen. Telenet is hiermee de eerste operator die gratisch bellen naar mobiele lijnen in het buitenland aanbied.

De gratis gesprekken zijn geldig op werkdagen tussen 16u en 8u en in het weekend en op feestdagen gedurende de hele dag. Deze gesprekken zijn geldig naar 27 landen van de Europese Unie, 9 andere europese landen, de Verenigde staten en Canada. Telenet is beschikbaar in het Vlaams gedeelte van België en in sommige Brusselse gemeenten. Laten we hopen dat deze nieuwe weg ook snel bewandeld word door de andere Belgische operatoren !

Bestel nu uw Telenet abonnement bij Astel !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.