84 gebruikers online - Laatste update op 18/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Gratis mobiel surfen in oktober

24/09/2015 - Grégoire Bourguignon - Edit 25/03/2016 - 3392 keer gezien

Proximus, Mobistar en BASE bieden gratis mobiel internet aan klanten die nog niet vertrouwd zijn met de voordelen van mobiel internet. Een initiatief van de FOD Economie, het BIPT en minister Alexander De Croo.

Dit is een initiatief van de FOD Economie, het Belgisch Instituut voor postdiensten en telecommunicatie (BIPT) en minister van Digitale Agenda en Telecom Alexander De Croo om het mobiele internet in België te promoten.

LogoSurfMobile

Bij Proximus en Scarlet : 1 GB in oktober

Logo proximus fond blanc Van 1 tot 31 oktober biedt Proximus gratis toegang tot mobiel internet aan particuliere klanten, zelfstandigen en kleine ondernemingen die geen mobiel internet in hun tariefformule hebben en die mobiel internet onlangs niet hebben gebruikt. De klanten hoeven zelf niets te doen. Proximus zal hen eind september persoonlijk via sms informeren dat ze vanaf 1 oktober gratis voor 1 GB in België kunnen surfen. Ze hoeven dan enkel de browser van hun toestel op te starten om te surfen en ontdekken dat mobiel internet even gemakkelijk is als thuis surfen op een computer.

Ook Scarlet-klanten worden uitgenodigd om 1 maand gratis voor 1GB in België te surfen.

Met 1GB kunnen ze bijvoorbeeld 500 mails sturen, 700 keer op sociale media gaan, 900 webpagina’s raadplegen, 2 uur muziek beluisteren én 2 uur video’s bekijken.

De klanten die ingaan op het aanbod en mobiel internet gebruiken, zullen tot twee sms’en ontvangen met informatie over hun dataverbruik : wanneer ze de helft van het volume hebben verbruikt en als het volledige volume is opgebruikt. Om de status van hun dataverbruik zelf op te volgen, kunnen de klanten gebruik maken van de gratis applicatie MyProximus op hun smartphone, tablet of laptop.

Uw Proximus-abonnement met Astel activeren

Bij Mobistar : tot 1,25 GB in oktober

Mobistar 12 Elke Mobistar-klant die over een smartphone beschikt, maar nog geen mobiele data heeft in zijn abonnement, krijgt tot 1,25 GB gratis datavolume om te ontdekken wat mobiel internet voor hem/haar kan betekenen in het dagelijkse leven.

Concreet wil dit zeggen dat prepaid Kangoeroe klanten die over een smartphone beschikken 1 GB gratis ontvangen en klanten die een postpaid Kangoeroeabonnement hebben tot 1.25GB mobiele data gratis ontvangen. Zij ontvangen automatisch een sms’je dat zegt wanneer hun gratis datavolume beschikbaar is.

Dankzij de applicatie ‘My Mobistar’ kan elke klant altijd en overal zijn verbruik volgen. Bovendien krijgt hij per sms de melding wanneer hij 80% en 100% van zijn datavolume opgebruikt heeft. Is het beschikbare datavolume op, dan wordt het mobiele internet automatisch afgesloten. Tenzij de klant beslist om extra volume aan te kopen natuurlijk.

Uw Mobistar-abonnement met Astel activeren

Bij BASE : 1 gratis week-end + 25 GB voor € 10

Lgo base Alle (postpaid) BASE-abonnees mogen daarom tijdens het weekend van 3 en 4 oktober gratis proeven van een onbeperkte ’surf’-toegang. Dit aanbod geldt ook voor de abonnees van Jim Mobile, Contact Mobile, Allo RTL en Türk Telekom.

Voor de abonnee die het mobiel internet weekend niet wil afwachten, of die de ervaring langer wil voortzetten, wordt het weekend met gratis toegang tot het mobiele internet gekoppeld aan een promotie zoals nooit eerder werd vertoond op de Belgische mobiele markt. De BASE-postpaidklant die dat wenst, kan vanaf vandaag - voor amper 10 euro - 25 giga mobiel internet krijgen, weliswaar te verbruiken in België. Deze promotie is een optie op het abonnement. Ze geldt de hele maand oktober en de 25 giga zijn te gebruiken tot 30 november.

Prepaidklanten krijgen in oktober een giga extra aan data aangeboden bij intekening op een ’surf and mail’-optie die specifiek op mobiel internet gericht is.

Uw BASE-abonnement met Astel activeren


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.