38 gebruikers online - Laatste update op 06/12/2022
Al 22 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -160 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -160 €

Internationale gesprekken en nieuwe zenders bij Billi

22/03/2011 - Astel Team - Edit 23/03/2011 - 2748 keer gezien

Billi heeft nieuws ! De provider lanceert twee internationale opties waarmee u enerzijds kan bellen naar Europa en de Verenigde Staten, anderzijds naar Marokko en Turkije. Ook kondigt Billi nieuwe televisiezenders aan.

Een jaar na zijn lancering op de telecommarkt presenteert Billi een hele reeks nieuwigheden. De provider biedt twee internationale opties aan voor de vaste lijn. Tevens breidt Billi zijn basis televisieaanbod uit met nieuwe gratis kanalen.

Billi is momenteel verkrijgbaar in Brussel en in Wallonië. In Vlaanderen kan op dit moment enkel Limburg van deze operator gebruik maken, de andere provincies volgen hoogstwaarschijnlijk later.

De volgende weken en maanden zitten boordevol nieuwigheden voor de klanten van Billi. Op een volgende persconferentie doet de provider al de veranderingen uit de doeken. Uiteraard houdt het Astel Team u op de hoogte.

Twee nieuwe opties voor internationale gesprekken

Billi lanceert twee nieuwe opties voor de vaste lijn, met oproepen naar vaste lijnen in het buitenland inbegrepen. Dit aanbod is exclusief bij Astel, en op dit moment nog nergens anders verkrijgbaar.

De optie Europa/USA :

  • 10 €/maand
  • 2 000 minuten/maand om op ieder moment van de dag te telefoneren naar de vaste lijnen van 16 Europese landen en de Verenigde Staten
  • Lijst van de landen : Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Portgal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Cyprus, Denemarken, Verenigde Staten

De optie Marokko en Turkije :

  • 20 €/maand
  • 2 000 minuten/maand om op ieder moment van de dag te telefoneren naar de vaste lijnen in Marokko en Turkije

Billi stelt een pack voor met ongelimiteerd internet en vaste telefonie voor 29,99 €/maand. Met deze twee internationale opties is Billi een goede oplossing voor degenen die vaak naar het buitenland bellen.

De nieuwe TV-kanalen

Billi150Sinds eind vorige week hebben enkele nieuwe kanalen de intrede gedaan in het basisaanbod van Billi. Hieronder twee kanalen voor kinderen (Boomerang en Cartoon Network) en enkele muziekzenders (Trace Urban en Trace Tropical. Eveneens in het pakket zitten het nieuwskanaal CNN en de Franstalige filmzender TCM. Op het einde van de maand komt de zender Mezzo nog bij in het gratis aanbod van Billi.

Deze zeven nieuwe kanalen voegen zich bij het vijftigtal kanalen dat de provider nu al voorstelt. De HD-kanalen schitteren echter door afwezigheid. Sinds het verdwijnen van RTL Sport HD heeft Billi geen enkel HD-zender in zijn TV-aanbod.

Applicatie Web TV beschikbaar op iPhone en iPad

In november 2010 was Billi de eerste operator die een Web TV-aanbod deed. Deze optie is gratis voor de klanten met een Triple Play pakket en betalend (4,99 €/maand) voor andere klanten. De applicatie kan overal in België een verbinding te maken met het internet, en gebruikt de gegevens van Billi. U kan tien kanalen bekijken die live doorgezonden worden via het internet. Web TV is beschikbaar voor iPhone en iPad via een applicatie die verkrijgbaar is in de App Store.

BilliTV

De promoties bij Billi

Bestel nu uw abonnement van Billi via Astel en geniet van een korting van 50 € op het pack Satisfaction. De kosten voor de activatie en de installatie door een technicus bij u thuis, die gewoonlijk 99 € kosten, zijn inbegrepen. Daarbovenop biedt Astel u exclusief de optie Web TV gratis gedurende 12 maanden (in plaats van 4,99 €/maand).

Indien u kiest voor het pack Triple Play met internet, telefonie en televisie, biedt Astel u tevens 1 maand abonnement aan 50%.

Billi mars

U vindt alle abonnementen van Billi terug op de pagina van Billi bij Astel

Doe mee aan de discussie op ons forum.

Astel vergelijk en activeert uw telecom-abonnementen

Logo Astel

Vraag ons om uw abonnementen te vergelijken en met Astel veranderen :