274 gebruikers online - Laatste update op 14/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Internet A La Folie en nieuwe WiFi modem voor VOO !

25/01/2011 - Grégoire Bourguignon - Edit 21/03/2011 - 6679 keer gezien

Vanaf 1 februari komt VOO met een nieuwe internetformule op de markt : VOO à la folie. Voor internetsnelheden van 50 Mbps en een onbeperkt downloadvolume heb je wel een nieuwe WiFi modem nodig.

VOO heist zich hiermee op dezelfde hoogte als de Vlaamse kabeloperator Telenet, die deze maand ook met meerdere nieuwe internetformules op de markt kwam.

Internet A La Folie, de nieuwe, supersnelle verbinding van VOO

VOO komt aldus met een nieuwe internetformule op de markt : VOO à la folie. Met een snelheid van 50 Mbps en een uploadsnelheid van 2,5 Mbps ben je in staat om een grote film te downloaden in nog geen anderhalve minuut ! We hebben ter plaatse de snelheid kunnen vaststellen, en effectief, die ligt best hoog.

4085

Hieronder een overzicht van alle nieuwe formules van VOO :

/

Internet A La Folie

Pack Duo A La Folie

Pack Trio A La Folie

Downloadsnelheid

50 Mbps 50 Mbps 50 Mbps

Uploadsnelheid

2,5 Mbps 2,5 Mbps 2,5 Mbps

Downloadvolumpe

onbeperkt onbeperkt onbeperkt

Prijs

50 €/maand 53 €/maand* 56 €/maand*

Bovendien belooft VOO binnen enkele maanden met een nieuwe verhoging van de internetproducten op de proppen te komen : internet aan 100 Mbps. Daarmee komt het op dezelfde hoogte als de producten van de Brusselse kabeloperator Numericable.

Nieuwe Modem : EuroDocsis 3.0

De nieuwe modem van VOO heeft de EuroDocsis 3.0 norm. Op deze nieuwe modem is er in principe een debiet mogelijk tot en met 200 Mbps. De nieuwe Wifi modem voldoet een de ’n’-normen. Dit wil zeggen dat haar debiet tot 4 keer hoger ligt (tot en met 200 Mbps) en het bereik tot 3 keer verder ligt (tot en met 100m) dan bij de vorige generatie Wifi Modems, die aan de ’g’-normen voldoet.

Op de nieuwe Wifi-modem van VOO staat een aan- en uitknop, waardoor je gemakkelijk energie kunt besparen, en Wifi on demand kunt gebruiken. Indien VOO in de toekomst nogmaals haar internetsnelheden aanzienlijk de hoogte instuwt, hoeft u niet langer van modem te veranderen.

4098

Nog even voor de de duidelijkheid : klanten waarbij de internetsnelheid werd verhoogd hoeven zich nog geen nieuwe modem aan te kopen. Zij die van Internet à la folie willen genieten moeten wel van modem veranderen. Ook deze nieuwe modem kan ofwel gekocht, ofwel gehuurd worden.

VOO Communauté

En er is nog meer ! Net als alle klanten van Telenet, kunnen klanten van VOO voortaan deel uitmaken van een grote VOO community. Het einddoel is dat klanten van VOO binnen afzienbare tijd overal in België van een gratis internetverbinding kunnen genieten. Ze surfen als het ware op de Wifiverbinding van andere klanten van VOO, en kunnen zich inloggen met het paswoord en de login van VOO.

4102

De op deze manier gecreëerde hotspots van VOO bevinden zich op een ander netwerk dan het netwerk van de klant zelf - op deze manier ondervinden klanten geen hinder van het delen van hun netwerk.

Bestel uw pack van VOO via Astel

KleinastelAstel is de grootste verdeler van VOO in België. Bestel uw pack van VOO via Astel en profiteer van onze expertise, onze raad en van onze exclusieve promo’s. Door uw bestelling bij Astel te plaatsen geniet u bovenop de promo’s die reeds aangeboden worden door de operator, van 1 maand abonnement aan 50 % extra.

Ontdek alle packs van VOO op de Astel pagina van VOO.

Neem deel aan de discussie op ons forum.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.