164 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Mobistar en VT4 lanceren VT4 Mobile

23/06/2011 - Astel Team - Edit 29/06/2011 - 3782 keer gezien

GSM-operator Mobistar en televisiezender VT4 stellen samen VT4 Mobile voor. Met VT4 Mobile kan u kiezen uit 2 prepaidformules. Ook krijgt u gratis onbeperkte toegang tot het mobiele platform van VT4.

Het aanbod

Vanaf 1 juli kan u met VT4 Mobile kiezen uit

twee prepaidaanbiedingen. Herlaadt u voor

10 €, dan krijgt u

30 minuten en 5.000 SMS’en naar VT4 Mobile en Mobistar. U mag ook deelnemen aan één VT4-wedstrijd. Herlaadt u voor

15 €, dan krijgt u eveneens

5.000 SMS’en naar VT4 Mobile en Mobistar. U krijgt voor deze 15 € eveneens

60 minuten om te bellen naar VT4 Mobile en Mobistar, en u mag deelnemen aan twee VT4-wedstrijden. Wilt u naar een andere operator telefoneren, dan betaalt u 0,30 €/minuut.

VT4 mobile

Welke van de twee prepaid aanbiedingen u ook kiest, u hebt

gratis onbeperkte toegang tot het mobiele platform m.VT4mobile.be. Interactiviteit is een belangrijk sleutelwoordwoord voor de nieuwe prepaid-operator. Zo zal het mogelijk zijn om via je iPad, met de

applicatie Tweede Scherm, deel te nemen aan wedstrijden, te chatten met andere kijkers, ... Voor mobiel dataverkeer betaalt u 0,50 €/MB.

Vergelijking

Om na te kunnen gaan hoe voordelig dit aanbod is, zetten we de prepaidbundel van 15 € tegenover een abonnement van 15 € van Mobistar en één van 15 € van Proximus.

VT4 Mobile Mobistar My Music 15Proximus MTV Generation 15
Prijs in € 151515
Inbegrepen SMS’en5.00010.00010.000
Inbegrepen belminuten60 naar Mobistar of VT4 Mobile60 naar alle netwerken68 naar alle netwerken
Inbegrepen data000
Inbegrepen data naar eigen platform ongelimiteerd n.v.t.n.v.t.

Het is duidelijk dat de abonnementen van Proximus en Mobistar wat voordeliger zijn. Voor hetzelfde maandelijkse bedrag krijgt u SMS’en en belminuten die u naar elk netwerk kan gebruiken.

Blik op de toekomst

VT4 mobile 2 Gaat dit prepaid aanbod aanslaan ? Dat blijft de vraag natuurlijk. Het is spijtig dat de inbegrepen minuten en SMS’en niet geldig zijn naar alle netwerken. Mogelijk gaat dit de interesse wat doen bekoelen.


Wat echter wel interessant is, is dat VT4 Mobile voluit gaat voor interactie. "Met de lancering van de iPad-applicatie Tweede Scherm staat VT4 aan de wieg van interactieve tv, waarin informatie, participatie en interactiviteit centraal staan. Met VT4 Mobile breiden we ons portfolio van interactiviteit en participatie verder uit en hebben onze kijkers een uitgelezen platform in handen om hun emoties te delen met anderen. Naast het traditionele telco-aanbod zal VT4 Mobile zich differentiëren door een uitgebreide focus op content in de breedste zin van het woord." Aldus Yf Brodala, Marketing & Diversification Manager van VT4.

Er zit geen data inbegrepen in de prepaidbundels. Enkel de toegang tot het VT4 Mobile platform is gratis. Elke MB kost 0,50 €. Hoe is het dan mogelijk om volledig interactief te zijn ? Olivier Ysewijn, chief Strategy Officer bij Mobistar, vindt dit een interessante opmerking. In dit digitale tijdperk is data stilaan onontbeerlijk geworden vindt hij. Ysewijn confirmeert dat naar de toekomst toe er hoogstwaarschijnlijk ook data aan deze 2 prepaidbundels zal worden toegevoegd.

Bestel uw abonnement op Proximus of Mobistar via Astel

Astel 150x75 2 16De abonnementen van Proximus en Mobistar zijn beschikbaar bij Astel. Indien u via Astel bestelt, kan u genieten van verschillende voordelen :


Exclusieve promoties van Astel

De uitgebreide expertise van Astel, de grootste onafhankelijke verdeler van alle operatoren in België : Twijfelt u over de keuze van uw operator of heeft u nog enkele vragen voordat u een nieuw abonnement wenst te bestellen ? Astel heeft alle troeven in handen om u de producten aan te bieden die u echt nodig heeft. We staan tot uw dienst via telefoon op het nummer

02 888 99 69. U kan ons ook bereiken via e-mail of via het forum.

Onze uitstekende dienst na verkoop : Blijkt na uw bestelling dat er iets mis is met de activatie of facturatie ? Astel is er om u te helpen. Via telefoon, e-mail of het forum blijven wij tot uw dienst. Contacteer ons, en wij doen er alles aan om uw probleem op te lossen.

U vindt alle abonnementen van Proximus en Mobistar op de Astelpagina van deze operatoren.

Discussieer mee op ons forum !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.