113 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Mobistar lanceert Internet Max (onbeperkt), Internet Basic en Internet Relax

28/09/2010 - Grégoire Bourguignon - Edit 12/11/2010 - 8319 keer gezien

Nu Mobistar TV gelanceerd werd, besliste de operator om zijn internetformules te herzien. Voortaan biedt de operator ook een onbeperkte downloadlimiet aan.

ADSL Max6 en Max16 worden Internet Basic et Relax

Om de reeds bestaande Internetaanbiedingen te herzien, baseerde Mobistar zich op de formules van zijn Mobiel Internet : Basic, Relax en Max.

Spreek voortaan nooit meer over ADSL Max6 van Mobistar maar wel over Internet Basic. Vergeet ADSL Max16 en onthoud Internet Relax.

1B1J6297

De namen mogen dan wel veranderd zijn, aan de invulling van de pakketten werd niet geraakt. Internet Basic biedt een verbinding van 6 Mbps aan en een downloadvolume van 35 GB voor 25 € /maand. Voor 5 € per maand extra, biedt Internet Relax een downloadsnelheid aan die kan oplopen tot 16 Mbps en een maandelijks downloadvolume van 70 GB.

Onbeperkt Internet bij Mobistar

De lancering van Mobistar TV was ongetwijfeld het nieuwtje van de week. Voortaan biedt de operator een Sextuple Play pack aan (Internet, TV en vaste en mobiele telefonie) met een onbeperkte downloadlimiet. Het is de eerste keer dat Mobistar een onbeperkte internetverbinding aanbiedt. Vandaag lanceert Mobistar Internet Max : onbeperkt internet zonder vaste lijn van Belgacom. Voor een prijs van 40 €/maand geniet u van een onbeperkte downloadlimiet en een surfsnelheid tot en met 16 Mbps.

Overzicht van de Internetaanbiedingen van Mobistar

Formule

Download

Upload

Volume

Prijs

Internet Basic 6 Mbps* 384 kbps 35 GB 25 €/maand
Internet Relax 16 Mbps* 384 kbps 70 GB 30 €/maand
Internet Max 16 Mbps* 384 kbps onbeperkt 40 €/maand

*De werkelijke snelheid varieert naargelang de afstand tussen woonplaats en centrale.

Voor 3 €/maand extra, kan vaste telefonie worden toegevoegd aan deze pakketten. Hierbij kunt u ook nog de optie Anytime voegen (7 €/maand) die u iedere maand een oproepkrediet van 40 uren naar vaste lijnen in België verschaft, ongeacht het uur.

Internet Basic, Relax en Max overal beschikbaar in België...

1B1J8751

Hoewel ADSL Max16 slechts toegankelijk was voor een klein deel van de bevolking, zijn Internet Basic, Relax en Max beschikbaar voor alle klanten, overal in België. Zoals bij de andere operatoren halen de downloadsnelheden niet overal 16 Mbps, maar de downloadquota blijven wel altijd dezelfde !

... en op Astel met exclusieve aanbiedingen !

Als u een internetabonnement van Mobistar bestelt bij Astel, hoeft u geen activeringskosten (normaal 25€) te betalen. Bovendien krijgt u de Livebox gratis (normaal 99 €) en betaalt Astel u de helft van uw eerste maand abonnementskosten terug !

Met de pakketten met Voice, ontvangt u ook een gratis draadloze telefoon (49 €) !

Bekijk alle Mobistarabonnementen op de Astel pagina van Mobistar


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.