235 gebruikers online - Laatste update op 24/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Mobistar start met 4G en verandering voor Panter abo’s

31/03/2014 - KDR - 3067 keer gezien

Vandaag is Mobistar eindelijk gestart met het openstellen van het 4G netwerk in 270 steden en gemeenten. Panter abo's krijgen meer internationale en roaming minuten.

4G voor alle Mobistar klanten

4gmobistar.gif

Tot nu toe was 4G van Mobistar voorbehouden aan een select groepje van 6500 testpersonen, voornamelijk uit het Antwerpse. Mobistar heeft het 4G netwerk vandaag opengesteld in 270 steden en gemeenten waardoor iedereen met een Mobistar data abonnement en een compatibele 4G smartphone vandaag volop hiervan gebruik kan maken !

Mobistar was achterop geraakt bij de inzet van de 4G netwerktechnologie ten opzichte van de concurrentie. Proximus stelde zijn netwerk reeds open op 5 november 2012, BASE een jaartje later (1 oktober 2013). Mobistar vult deze technologische kloof dus op vandaag : de operator verklaart dat het enige tijd duurde daar ze niet alleen het 4G, maar ook het huidige 2G en 3G netwerk een update/upgrade hebben gegeven.

Mobistar kondigt aan dat ze met 4G een indoor dekking hebben van minimum 50% van de bevolking. Bijna 800 van de 2616 Belgische steden/gemeentes hebben bovendien een 4G dekking buitenshuis.

Telenet en VOO profiteren indirect mee van deze lancering : ook hun klanten krijgen vandaag toegang tot dit 4G netwerk. Klanten van Numericable moeten nog even geduld oefenen : 4G maakt geen onderdeel uit van het MVNO contract, maar hierover zijn de onderhandelingen reeds bezig.

Panters krijgen meer

Mobistar kangourou logo

Een andere opmerkelijke verbetering vandaag : Panter en Panter 60 Unlimited klanten zullen nu meer internationale gesprekken en roaming krijgen :
-  500 minuten bellen en 500sms’jes van België naar Europese landen (internationaal) en van Europese landen naar Europese landen (roaming-out)
-  500 minuten van inkomende oproepen in Europa (roaming)
-  500MB surfen in Europa

Bestaande Panter en Panter 60 Unlimited klanten verkrijgen deze veranderingen volledig automatisch vanaf 31 maart 2014.

Bestel nu je Panter 60 abonnement via Astel.be !
Bekijk alle Mobistar abonnementen via onze website !

Mobistar TV is "Powered by Alpha Networks"

Tot slot hebben we nog wat onopgemerkt nieuws van enkele dagen geleden : Mobistar heeft het IPTV platform gekozen waarmee ze in de toekomst nieuwe TV en Internetproducten gaat verdelen. Mobistar heeft besloten om met Alpha Networks in zee te gaan. Dit platform is reeds volop in gebruik bij Snow en Billi. De nieuwe Mobistar TV zal vanaf eind 2014 actief zijn.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.