100 gebruikers online - Laatste update op 22/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Mobistar stelt nieuwe abonnementen voor

2/04/2012 - Astel Team - Edit 13/04/2012 - 3935 keer gezien

Mobistar lanceert een formule die aan elk behoefte voldoet. Kies welk dier er in jou zit.

De nieuwe abonnementen van Mobistar hebben dierennamen gekregen : Eekhoorn, Kangoeroe, Dolfijn en Panter. Om te weten welk abonnement het best bij de behoeften van elke gebruiker past, lanceert Mobistar nu dinsdag 3 april een grote communicatiecampagne onder de naam "Welk dier zit er in jou ?".

Eekhoorn "Simpelweg bereikbaar" "Bellen en gebeld worden wanneer ik het nodig heb. Voor een klein prijsje en zonder verplichtingen.

Kangoeroe "Dicht bij mijn familie en vrienden" "Bellen en sms’en om in contact te blijven met diegenen om wie ik geef."

Dolfijn "Altijd in contact met mijn vrienden !" "Mijn vrienden en ik sharen alles met elkaar. Ik kan superveel sms’en en onbeperkt facebooken zonder te tellen."

Panter "100 % smart" "Mijn smartphone en ik zijn onafscheidelijk. Ik wil hem optimaal gebruiken om te surfen, onbeperkt te sms’en en eenvoudigweg te bellen."

Deze nieuwe abonnementen bevatten alsook verschillende innovaties :

  • Klanten kiezen nu voor een contract zonder verplichtingen.
  • Gedaan met tijdelijke aanbiedingen. Voortaan zijn de voordelen levenslang geldig. En ze zijn beschikbaar voor alle klanten met een verbintenis van 12 maanden, inclusief de klanten die al abonnee zijn."
  • Onaangename verrassingen voor gebruik van mobiel internet behoren ook tot het verleden : als de klant nu voor een abonnement zonder surfvolume kiest, dan wordt zijn toegang tot mobiel internet automatisch geblokkeerd. En als hij voor een abonnement met surfvolume kiest, krijgt hij sms-notificaties en wordt hij geblokkeerd zodra het bij zijn abonnement inbegrepen surfvolume helemaal opgebruikt is. Wil hij blijven surfen, dan moet hij een herlaadbeurt kopen door met zijn gsm te surfen naar m.mobistar.be/account.
  • Oproepen zijn gratis tussen alle Mobistar-nummers die op eenzelfde factuur vermeld staan.
  • ‘Onbeperkt’ wordt in bijna al onze tariefplannen aangeboden - of het nu gaat om onbeperkt bellen, sms’en of surfen, of onbeperkte toegang tot sociale netwerken.

Ontdek alle abonnementen van Mobistar op de Astel pagina


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.