0
U hebt nog geen nieuwe operator gekozen.

TOTAAL :
Opstartkosten:
Totaal cashback -€0
Bestellen
Vind uw nieuwe provider
44 gebruikers online - Laatste update op 20/10 19:06
CASHBACK
van -€5 tot -€90
Terugbetaald
op uw bestelling!

Al 20 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen

CASHBACK van -€5 tot -€90
Terugbetaald
op uw bestelling!

Mobistar TV terug op het Telenet-kabel in einde 2015 ?

27/07/2015 - Grégoire Bourguignon - Edit 17/08/2015 - 4381 keer gezien

Positief momentum van de mobiele activiteiten bevestigt in de eerste jaarhelft, waarmee een solide fundering is gelegd voor convergentie.

Sterke commerciële prestaties

In het tweede kwartaal van 2015 groeide het klantenbestand van Mobistar in België in alle segmenten ten opzichte van het eerste kwartaal van 2015. Postpaid : +9,4 duizend ; Prepaid : +0,9 duizend ; M2M : +45,9 duizend en MVNO : +280,0 duizend.

Deze sterke commerciële prestaties zijn het resultaat van de continue verbeteringen aan de klantenervaring, de voortdurende investeringen om het 4G netwerkleiderschap te blijven houden, de wijzigingen die in de voorbije 18 maanden werden doorgevoerd in de distributie, een sterke commerciële aanwezigheid, een goed gesegmenteerde productportefeuille die beantwoordt aan de vereisten van de klanten en de toenemende vraag naar data.

Mobistar TV op het Telenet-kabel in einde 2015 ?

Mobistar verwelkomt de raadpleging over het ontwerpbesluit van de regelgevende instanties met betrekking tot de herziening van de wholesale-tarieven voor toegang tot de kabelnetwerken. Dit ontwerp-besluit is inderdaad een minimaal noodzakelijk element om een functionerend regelgevingskader te scheppen voor wholesale toegang tot de kabelnetwerken. Niettegenstaande duidelijke verbeteringen, kan het huidige ontwerp-besluit nog verder verbeteren om een duurzaam en rendabel kader te bieden voor alternatieve operatoren.

Prijzen van goedkoopste Tv abonnementen:Astel vergelijk en activeert uw telecom-abonnementen

Logo Astel

Vraag ons om uw abonnementen te vergelijken en met Astel veranderen :