17 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Mobistar wordt Orange met veel nieuwe functies

19/05/2016 - Grégoire Bourguignon , Ilias Yousfi - 4677 keer gezien

Mobistar is Orange geworden. De baas van de groep Orange heeft de gelegenheid gebruikt om de komst van een aantal nieuwe functies aan te kondigen in België : 4G+ , TV, roaming, Wi-Fi, bank, cadeaus en nog meer.

DSC 0042 pt

De voorzitter van de Orange-groep, Stéphane Richard, legde ons zijn visie van Orange in 2020. Ook Jean-Marc Harion, de CEO van Orange België kondigde ons de nieuwe functies die dag zullen zien in de komende weken.

De rebranding overal

Winkels, internet, facturen, applicaties, gsm en zelfs op haar hoofdkantoor in Brussel verandert Mobistar haar naam naar Orange.

Ook op de site van Site zal je de verandering merken om beter te vergelijken via Astel. De tariefplannen Kangoeroe, Dolfijn en Panter blijven bestaan.

IMG 20160510 133506243 HDR pt

4G+ vanaf 1 juni

Zo zal 4G+ bereikbaar zijn vanaf de 1 juni. Hiermee wordt de surfsnelheid tweemaal zo hoog als de lambda 4G in theorie. Theoretisch gaat het mogelijk zijn om op sommige plaatsen een snelheid te bereiken van 200Mbps, maar praktisch moet u op 100Mbps rekenen.

De bijna free roaming

Sinds 1 juni zijn de roamingskosten in de hele Europese Unie gedaald, wat nieuwe perspectieven biedt voor iedereen die reist of dicht bij de grens woont. Orange gaat nog veel verder en laat zijn particuliere abonnementsklanten in heel Europa bellen, surfen en sms’en zonder bijkomende kosten van 1 juni tot 31 augustus 2016.

Orange Internet en Tv : overal
DSC 0053 pt

Het internet- en televisieaanbod werd gelanceerd in maart en wordt vanaf 1 juni in het hele land verkrijgbaar via de netwerken van Telenet en VOO (en SFR/Numericable tegen eind 2016). Vanaf juni komen er ook 6 nieuwe kanalen (waaronder Disney XD) en ook een Orange TV app.

DSC 0085 pt

Gratis herladen in winkels

Klant of niet Orange maakt het voor iedereen beschikbaar. Men kan dus nu een gsm batterij laden in een winkel. U kiest dus de code die de deur zal openen, en u apparaat wordt geladen de tijd dat je je boodschappen doet.

Orange Powerbar

Het gaat hier over een kleine USB-baterij die je telefoon oplaadt zonder stekker. Je kunt deze USB-batterij thuis herladen of een keer dat de batterij leeg is kan men die in een Orange winkel uitwisselen tegen een al herladen batterij.

Orange Radio

De Orange radio is een gratis app in samenwerking met de Belgische start-up Radionomy Luister. Deze app geeft u de mogelijkheid om naar meer dan 2.000 nationale en internationale radiostations te luisteren op uw smartphone.

Orange Airbox Auto

De orange airbox auto is een 4G aansteker dat een Wi-Fi signaal in de auto stoot. Praktisch voor de tabletten van de kids tijdens de lange reizen.

Airbox auto 4 pt

Naar een bank op uw smartphone

Orange is vastbesloten om op smartphone een volledig bank te worden. Alle bancaire diensten zullen beschikbaar zijn via een app. De groep is van plan om haar bancaire diensten in Frankrijk te lanceren begin 2017 en de volgende landen zijn Spanje en België. Banking adviseurs zullen ook klanten bedienen in Orange winkels.

IMG 20160510 121311411 pt

Een gift aan de eerste 6.000 klanten

Het nieuwe loyaliteitsprogramma genaamd "Orange Thank You" nodigt 5.000 Mobistar-klanten bij een privé concert van Hooverphonic op de Heizel, en nodigen nog eens 1.000 klanten in verschillende wedstrijden van de Euro 2016 voetbal dankzij de sponsoring van het evenement door de Orange-groep.

De eerste Orange Tv-campagne in België


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.