107 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Nieuw op Astel.be : TV Vlaanderen

23/12/2010 - Grégoire Bourguignon - Edit 23/03/2011 - 4165 keer gezien

Goed nieuws voor de klanten van Astel ; vanaf vandaag worden er ook drie abonnementen van TV Vlaanderen aangeboden op de website. Een overzicht.

Goed nieuws voor de liefhebbers van digitale televisie : vanaf vandaag verkoopt Astel ook drie abonnementen van TV Vlaanderen.

Drie abonnementen : Light, Basic & Basic+

Het kleinste abonnement dat TV Vlaanderen aanbiedt, is TV Vlaanderen Light. Hiermee ontvang je alle basiszenders zoals één, Canvas, VTM, VT4, Kanaal 2, ... aan digitale kwaliteit. Dit abonnement wordt vaak genomen door mensen met een mobilhome of mensen met een buitenverblijf in het buitenland.

Een tweede abonnement is TV Vlaanderen Basic. Naast de standaardzenders krijg je met dit abonnement ook ontvangst van de beste thematische zenders, zowel wat betreft sport (oa Eurosport, ESPN, ... en cultuur (MTV Music, MTV Dance, MTV Rock, ...).

Voor de grootste fans van digitale tv is er tot slot TV Vlaanderen Basic+. Hierbij zijn naast de hierboven reeds opgesomde zenders nog heel wat extra thematische zender, onder andere over geschiedenis en cultuur : SyFy, History HD, Discovery HD Showcase, Natgeo Wild, E ! Entertainment, etc.

Buitenverblijven en mobilhomes

Wie klant wil worden van TV Vlaanderen, wordt gefactureerd in België. De diensten van TV Vlaanderen zijn daarentegen haast overal in Europa verkrijgbaar - zie kaartje. Ideaal voor mensen die Belgische zenders willen ontvangen in hun buitenverblijf of voor mensen met een mobilhome.

Tvvlaanderen

De verschillende afstanden op de kaart betreffen de diameter van de schotelantenne die nodig is om de zenders van TV Vlaanderen te kunnen ontvangen. TV Vlaanderen heeft haast overal in Europa bereik, de Canarische Eilanden inbegrepen.

Neem deel aan de discussie op ons forum !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.