242 gebruikers online - Laatste update op 14/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Nieuwe aanbiedingen van Belgacom in februari !

3/02/2011 - Grégoire Bourguignon - Edit 23/03/2011 - 3348 keer gezien

Belgacom begint de maand februari met talrijke aanbiedingen. Krijg zes maanden Internet Favorite tegen de helft van de prijs en geniet heel het jaar van een onbeperkt datavolume !

De Belgacom aanbiedingen van februari

Enkele maanden geleden reserveerde Belgacom zijn mooiste aanbiedingen voor zijn grootste packs, die minimum over Internet Favorite beschikken. In februari besliste Belgacom om de meeste van deze promoties stop te zetten, de packs met minimaal Internet Favorite. Voor iedere inschrijving op een pack van Belgacom, hebt u de keuze tussen twee aanbiedingen :

  • gratis Full Installation (waarde 149 €) met een technicus die de software installeert
  • 1 maand gratis abonnement indien u voor een "Do it yourself" installatie kiest. Zelf uit te voeren, uiteraard.

Bgcaanbieding

Op enkel Internet, biedt Belgacom aan enkele nieuwe abonnee 6 maanden aan 50 % aan. Voor iedere nieuwe inschrijving op een abonnement op Internet Favorite, apart of in pack, krijgt u bovenop de reeds bestaande aanbiedingen, vous recevrez gratuitement et pendant 12 maanden de optie Unlimited Volume Pack waarmee u toegang krijgt tot een onbeperkt downloadvolume !

Ter herhaling, op Internet Favorite, doorgaans aangeboden voor 43,46 €/maand, betaalt u gedurende 6 maanden slechts 21,73 €/maand (of een voordeel van 130 €) en daarbovenop hebt u gedurende 12 maanden een onbeperkt downloadvolume (waarde : 120 €). Op 1 jaar tijd heb je met deze aanbiedingen dus 250 € voordeel ! Daarenboven is de huur van de modem van Belgacom inbegrepen in de prijs. Als uw technische situatie het toelaat wordt u aangesloten op VDSL2 met een snelheid van 25 Mbps. U krijgt een van de beste internetproducten van de Belgische markt !

Bovenop de voorgestelde aanbiedingen van Belgacom krijgt u door via Astel uw bestelling te plaatsen1 maand abonnement extra aan 50 % !

De nieuwe packs Telefonie + Belgacom TV

Vanaf 1 februari heeft Belgacom ook zijn aanbieding "Telefoon + TV" herzien door een pack Vaste Telefonie (Happy Time) + Belgacom TV aan te bieden aan 32,50 €/maand. Het hoofdargument van Belgacom om deze nieuwe packs te lanceren, is dat u met dit product van de voordelen van Belgacom TV geniet en dit aan de prijs van analoge TV bij kabeloperatoren.

Bestel uw Belgacom pack via Astel

KleinastelVoor iedere inschrijving op een Internetabonnement van Belgacom via Astel, krijgt u 7 maanden abonnement aan 50 %. Astel biedt u dus 1 maand extra aan 50% in vergelijking met Belgacom. Bovenop het financiële voordeel kan u bovendien beroep doen op onze expertise, onze klantendienst en onze raad.

Op packs en andere formules van Belgacom, krijgt u bovenop de voordelen van Belgacom zelf, één maand extra aan 50% !

Ontdek alle packs en aanbiedingen van Belgacom op de Astel pagina van Belgacom.

Doe mee aan de discussie op ons forum !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.