53 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Numericable zendt Belgisch topvoetbal uit via Sporting Telenet

3/08/2011 - Astel Team - 4334 keer gezien

Tot nu toe konden de abonnees van Numericable niet naar de Jupiler Leaugue kijken. Een akkoord tussen VOO, Telenet en Numericable brengt hier echter verandering in : Sporting Telenet is vanaf nu ook beschikbaar voor de Nederlandstalige klanten van Numericable.

De voetbalfans uit de tien Brusselse gemeenten die gedekt zijn door Numericable zaten met de handen in het haar. En dit met reden ! Met nog slechts enkele dagen te gaan voor de start van de Jupiler League, hadden zij geen enkele mogelijkheid om de drie wekelijkse topwedstrijden van het Belgisch kampioenschap te bekijken.

Spanning alom !

Logo jupiler leagueMen vreesde zelfs dat alle fans van paars-wit in thuisgemeente Anderlecht uitgesloten zouden worden van de uitzendingen van hun favoriete elftal !

Na enkele turbulente onderhandelingsweken kwamen de drie kabeloperatoren de dag voor de wedstrijd OH Leuven - Anderlecht gelukkig tot een akkoord.


Sporting Telenet ontvangen via Numericable

De Nederlandstalige abonnees van Numericable kunnen genieten van het Belgische topvoetbal via Sporting Telenet aan 24,95 €/maand.

Numericable belgisch voetbal

Leuk nieuws was ook dat bestaande klanten van Numericable die reeds beschikken over een decoder, de mogelijkheid hadden om gratis te genieten van het eerste weekend van het kampioenschap.

Om het boeket Sporting Telenet bij Numericable toe te voegen aan uw abonnement, kan u ons contacteren op

02/888 99 69. Wij brengen dan de nodige veranderingen aan in uw contract. De activatie van het boeket Sporting Telenet gebeurt op afstand, en bijna onmiddellijk !

Indien u in één van de tien Brusselse gemeenten woont die Numericable bedient, vindt u alle aanbiedingen en packs van deze operator op de Astel pagina van Numericable.

Deel uw mening met ons via ons forum.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.