18 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Orange biedt onbeperkte 4G in Europa in het Arend gsm-abonnement

5/04/2019 - Ilias Yousfi , Grégoire Bourguignon - 3979 keer gezien

Orange neemt de limiet van 20 GB in roaming in Europa weg en maakt zijn Arend Gsm-abonnement op onbeperkt ook voor de data volume in de Europese Unie. Een computeruitdaging.

Momenteel, wanneer een mobiele abonnee met onbeperkte 4G in België het datavolume op roaming in Europa overschrijdt die hem is toegelaten in zijn abonnement, wordt zijn snelheid van internet niet vertraagd naar 512 Kbps zoals in België maar zijn operator zal hem zijn extra verbruik tegen een prijs van € 5,57 / GB factureren. Of het nu is bij Proximus (16 GB + de favoriete applicatie), Orange (20 GB, 24 in Love pack), BASE (20 GB) of Telenet (16 GB, 32 in WIGO-pakket).

Unlimited data orange

Vanaf maandag 1 april 2019 kunnen Orange-klanten in abonnement Arend of Arend Premium (met onbeperkte data dus) voortzettend roamen in Europa met een lagere snelheid, zoals in België, zonder dat er u boven de dan 20 GB gefactureerd word (24 GB in Love-pack, 24 GB in Arend Smartphone, 26 GB in Arend Premium Smartphone).

Een leuke nieuwigheid aan het begin van dit mooie seizoen :)

Orange wordt de eerste operator in België die de 4G-snelheid van zijn roamende klanten vertraagt. In telecom-jargon wordt het vertragen van de snelheid voorbij een bepaald volume "throttling" genoemd. Technisch gezien is het niet eenvoudig om dit te configureren, zelfs op uw eigen netwerk. Felicitaties aan de computerexperts van Orange !

Een andere prestatie van Orange IT bevindt zich op de grens tussen België en het Groothertogdom Luxemburg : sinds 2015, wanneer u de grens overgaat aan de lijn, snijdt de communicatie niet. Het Orange-netwerk dat we verlaten, kan het huidige gesprek doorschakelen naar het Orange-netwerk van het land waarin u komt (het werkt in beide richtingen). Het is uniek in de wereld. Overal anders knipten de oproepen kort na de grens en moeten zijn correspondent bellen zodra het nieuwe netwerk beschikbaar is.

We hebben onze vergelijking van Gsm-abonnementen met onbeperkte data geüpdatet met dit nieuwe voordeel aangeboden door Orange.

Abonneer je op Orange via Astel en ontvang de Astel-cashback als aanvulling op de Orange-promotie.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.