181 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Orange lanceert de eerste mobiele abonnement met onbeperkt data in België

8/02/2018 - Ilias Yousfi , Grégoire Bourguignon - Edit 4/05/2018 - 7230 keer gezien

Orange bedenkt onbeperkt mobiel gegevensvolume. Een primeur op de Belgische markt. Het Arend GSM-abonnement wordt onbeperkt voor oproepen, sms- en datavolume.

Orange Arend : GSM met onbeperkte data

Orange lanceert op 12 februari het eerste GSM-abonnement met onbeperkte data in België.

Orange carte sim 2018

Voor €39/ maand (€40 vanaf 13 maart) biedt het Arend-abonnement u :

  • Onbeperkt surfen
  • Onbeperkt bellen
  • Onbeperkt sms’en
  • 500 GB cloudruimte om uw gegevens veilig op te slaan
  • de iCoyote-app om rustig te rijden

Tot 20 GB ontvangt u de volledige snelheid van het 4G-netwerk. Na 20 GB wordt uw snelheid teruggebracht tot 512 Kbps. Dat is genoeg om uw e-mails, sociale netwerken, websites, GPS-navigatie en het luisteren naar uw muziek te blijven lezen. Alleen de video’s kunnen uiteindelijk roeien.

Bij roamen in Europa, voorbij 20 GB, blijft u de volledige snelheid van het 4G-netwerk van de lokale operator ontvangen en zal Orange €7,37/GB in rekening brengen. Dit is een redelijke prijs in vergelijking met de eerste 20 GB die je al hebt gebruikt in België en Europa.

Bestel uw Orange Arend-abonnement op Astel

De 4 abonnementen die de nieuwe Arend van Orange te concurreren met :

  • Proximus Mobilus L : 10 GB + gratis data voor een gekozen applicatie voor €42,99 (€29,99 gedurende 1 jaar met de actuele promotie) (20 GB + gratis data voor een gekozen applicatie indien u het in een pack Internet-TV-Telfonie-GSM in brengt Tuttimus)
  • Proximus Mobilus L met optie Data & International calls : 15 GB + gratis data voor een gekozen applicatie voor €62,99 (€49,99 gedurende 1 jaar met de actuele promotie) (25 GB + gratis data voor een gekozen applicatie indien u het in een pack Internet-TV-Telfonie-GSM in brengtTuttimus)
  • BASE Based on you 45 : 24 GB maximum (indien u niet belt) voor €45/maand. Reken op 12-15 GB effectief als u veel belt).
  • VOOmobile Tatoo + DataBoost optie : 13 GB voor €40/maand (14 GB gedurende 1 jaar met de actuele promotie). Aandacht voor roaming in Europa : maximaal 200 MB/dag om overbetalingen te voorkomen.

100 GB meer voor professionals

Zakelijke klanten hebben toegang tot de optie "Business Everywhere 100 GB" voor €40/maand exclusief btw. Met deze nieuwe optie kunt u een datavolume van 100 GB op volle snelheid 4G toevoegen aan uw Orange Professional-abonnement. Dit extra datavolume zal ook bruikbaar zijn in roaming in Europa.

Het Orange-netwerk is klaar voor onbeperkte data

Na het vertrek van de 1,5 miljoen Telenet-, VOOmobile- en Lycamobile-simkaarten van haar eigen mobiele netwerk (weg naar BASE) heeft Orange nu het GSM-netwerk met de grootste capaciteit om verkeersgegevens en de meest uitgebreide 4G-dekking te absorberen dankzij het gebruik van de 800 MHz-frequentieband voor 4G. De operator is daarom klaar om een grote hoeveelheid gegevens aan zijn klanten te verstrekken.

Sinds de overname van BASE door Telenet is Orange de nieuwe uitdager op de Belgische markt geworden. Orange heeft al 103.000 vaste klanten van Proximus, Telenet en VOO verzameld in 18 maanden dankzij haar LOVE-aanbieding (een internetpakket, tv, GSM via Telenet en VOO-kabel). De operator is ambitieus en wil op middellange termijn 10% van het vaste marktaandeel in België veroveren. Volgens onze schattingen komt dit overeen met ongeveer 350.000 LOVE-klanten.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.