44 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Orange lanceert de virtuele realiteit met een headset en een applicatie

24/11/2016 - Grégoire Bourguignon , Ilias Yousfi - 1798 keer gezien

Orange België lanceert een headset (€39) en een virtuele realiteit-applicatie compatibel met de meeste smartphones. De applicatie catalogus bevat voor haar begin 360 video's.

De Orange VR1-headset voor €39

De hoogwaardige lenzen van de Orange VR1-headset beschermen de ogen en voorkomen vermoeidheid. Wat de headset heeft een ingebouwde hifihoofdtelefoon die een glashelder geluid produceert en zo externe oortjes overbodig maakt. Het heeft een gezichtsveld van 120°. De Orange VR1-headset weegt amper 415 gram en heeft hij een lederen kussentje dat ervoor zorgt dat de bril perfect blijft zitten, mede dankzij de verstelbare hoofdband zonder een vervelende druk uit te oefenen op het hoofd. Ook lichtlekken en reflecties worden op die manier buitenspel gezet.

Orange VR1 headset

De headset is compatibel met een groot assortiment van smartphones (4,7 tot 6 inch), ongeacht op welk OS ze draaien. De lanceringspijs is €39, incl. 2 jaar garantie.

De Orange applicatie VR360

Bij de headset kan je de Orange VR 360 applicatie (voor iOS/Android) downloaden die je tevens direct toegang biedt tot 360° video’s, games en andere verbluffende ervaringen. De komende maanden zal Orange geleidelijk meer en meer content toevoegen.

Wordt Orange klant via Astel en krijg tot €30 cashback


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.