31 gebruikers online - Laatste update op 11/07/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Orange lanceert onbeperkte internet voor de prijs van €34, in een pakket met een Gsm-abonnement

23/07/2019 - Ilias Yousfi , Grégoire Bourguignon - Edit 25/07/2019 - 5685 keer gezien

Orange België lanceert Love Duo. Het onbeperkte internetabonnement van Orange in combinatie met een Orange Gsm-abonnement. De prijs van het internet is €34, en zelfs tot €24 met het Arend mobiele abonnement.

We wisten dat Orange het deze zomer voorbereidde, maar we kenden de releasedatum niet. Orange heeft ervoor gekozen om op 18 juli zijn nieuwe Love Duo-packs te lanceren.

Orange love duo logo

Orange Love Duo : onbeperkte internet voor €34 + Gsm-abonnement

Het nieuwe Orange Love Duo-pakket bevat onbeperkt vast internet en een mobiel abonnement naar keuze. Geen televisie of vaste telefoon.

Het internetgedeelte van het pack kost €34/maand met een Gsm-abonnement Kolibrie (€8), Dolfijn (€15) of Koala (€20) en daalt tot de bodemprijs van €24/maand met een onbeperkte Gsm-abonnement Arend (€40) of Arend Premium (€61).

De internetsnelheid is 100 Mbps, het downloadvolume is onbeperkt en de verstrekte modem is WiFi. De snelheid van de internetverbinding kan worden verhoogd naar 200 Mbps voor €10 meer in Vlaanderen, in de 13 Telenet-gemeenten in Brussel en in de laars van Henegouwen en voor €15 in Wallonië en in de 6 VOO-gemeenten van Brussel.

Orange love duo pakketten belgie

De prijzen van de 5 Orange Love Duo-packs

Dit zijn de prijzen van Orange Love Duo-combinaties :

Vergelijk Orange, Proximus, VOO, Telenet en Scarlet

Als u de prijzen en diensten van Orange wilt vergelijken met abonnementen van andere operatoren, zoals Proximus, Telenet, VOO en Scarlet, bezoekt u onze internet & gsm-abonnementen vergelijker in België.

Vermeld het aantal mobiele telefoons thuis, uw internetgebruik en uw postcode. De vergelijker toont u alle abonnementscombinaties die mogelijk zijn bij alle operatoren.

We zien meteen dat de nieuwe aanbiedingen van Orange Love Duo bijzonder goed gepositioneerd zijn in de vergelijking, hetzij door te sorteren op de prijs of op prijs / kwaliteitsverhouding. En die kloof wordt groter naarmate er meerdere mobiele telefoons in het pakket worden toegevoegd.

Netflix, VRT NU, YouTube en Amazon Prime op je tv

Orange Love Duo-klanten kunnen een Google Chromecast kopen voor slechts € 20 in plaats van € 39. Deze HDMI-module maakt het mogelijk om op een televisiescherm de inhoud te lezen die wordt gelezen door een smartphone, een tablet of een pc. We kunnen dus Netflix, VRT NU, YouTube en Amazon Prime op het grote scherm bekijken, om er maar vier te noemen.

Vergeet bij het bestellen van Astel niet de optie "Chromecast voor € 20" aan te vinken, en de Orange-technicus zal dit voorzien tijdens de installatie van uw internetverbinding.

De video van de baas van Orange

De baas van Orange België Michaël Trabbia legt de voordelen van Orange Love Duo uit in een video op YouTube :

Orange Love wordt Orange Love Trio

Na de lancering van de nieuwe Love Duo-packs worden Love-packs (met tv en optionele vaste lijn) Love Trio. Orange heeft vandaag 216.000 Love Trio-klanten.

Zie alle Orange Love-pakketten


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.