0
U hebt nog geen nieuwe operator gekozen.

TOTAAL :
Totaal cashback -€0
Bestellen
Vind uw nieuwe provider

Orange schenkt MMS, 20 nieuwe tv-kanalen en 3 GB aan datavolume

4/06/2019 - Grégoire Bourguignon , Ilias Yousfi - 942 keer gezien

U zult geen MMS meer zien op uw Orange-abonnement factuur. 20 tv-kanalen worden toegevoegd aan de app Orange TV. En de Gsm-operator schenkt 3 GB aan 4G-datavolume voor zijn verjaardag.

(PNG)

MMS wordt gratis bij Orange

Onze smartphones hebben soms de slechte gewoonte om onze sms om te zetten naar MMS zonder onze medeweten en paf, €0,50 op de Proximus-factuur, €0,25 op de factuur BASE (€0,10 als uw ontvanger ook BASE is), €0,24 op de Orange- en VOO-factuur en €0,07 op de Telenet-factuur.

Voor Orange-klanten is het nu verleden tijd : morgen zal Orange geen MMS meer in rekening brengen. De operator beschouwt ze als sms, opgenomen in een onbeperkt abonnement voor Orange.

De prijs van een MMS bij Orange wordt :

  • van België naar België : gratis (in plaats van € 0,24)
  • van België naar de EU : € 0,24 (geen verandering)
  • van de EU naar België : gratis (in plaats van € 0,24)
  • van de EU naar de EU : gratis (in plaats van € 0,24) Opgelet MMS vanuit België naar de EU : Orange blijft € 0,24 aanrekenen. We blijven de What’s of Messenger applicatie gebruiken om onze foto’s vanuit België naar onze Europese contacten te verzenden.

Bekijk alle Orange GSM-abonnementen

(PNG)

Nog 20 tv-kanalen op de app Orange TV

Orange verdubbelt ook het aantal tv-kanalen dat beschikbaar is op de Orange TV-app, zonder prijsverhoging. Het totale aantal tv-kanalen dat beschikbaar is op de Orange TV-app bereikt nu 40.

Onder de nieuwe kanalen, de 3 kanalen Eleven Sports en National Geographic Wild : Premium-kanalen inbegrepen in het basisboeket van Orange Love, zonder een optie toe te voegen aan het tv-abonnement. De andere nieuwe Nederlandstalige kanalen zijn FOX, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, CAZ, njam !, Zes en Disney Junior.

Bekijk alle Orange Love-pakketten met tv

(PNG)

3 GB gratis data voor 3de verjaardag van Orange Belgium

Eindelijk, 3 jaar geleden, werd Mobistar Orange Belgium. Om zijn verjaardag te vieren, heeft Orange de prettige gewoonte genomen om 4G-datavolumes aan al haar klanten aan te bieden, met een snelheid van 1 GB per verjaardag.

Dit jaar kunnen alle klanten van Orange Belgium 3 GB gratis data. Dit is niet automatisch, maar het is gemakkelijk aan te vragen : accepteer gewoon de 3 GB in de My Orange-applicatie of in uw Orange-klantenzone op www.orange.be/verrassing.

Prijzen van goedkoopste Internet Tv Gsm abonnementen:64.99 €
49 € /maand
-€40


75.99 €
49 € /maand
-€30
Astel vergelijk en activeert uw telecom-abonnementen

Logo Astel

Vraag ons om uw abonnementen te vergelijken en met Astel veranderen :