111 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Orange schenkt MMS, 20 nieuwe tv-kanalen en 3 GB aan datavolume

4/06/2019 - Grégoire Bourguignon , Ilias Yousfi - 3478 keer gezien

U zult geen MMS meer zien op uw Orange-abonnement factuur. 20 tv-kanalen worden toegevoegd aan de app Orange TV. En de Gsm-operator schenkt 3 GB aan 4G-datavolume voor zijn verjaardag.

MMS gratuits Orange Belgique 200

MMS wordt gratis bij Orange

Onze smartphones hebben soms de slechte gewoonte om onze sms om te zetten naar MMS zonder onze medeweten en paf, €0,50 op de Proximus-factuur, €0,25 op de factuur BASE (€0,10 als uw ontvanger ook BASE is), €0,24 op de Orange- en VOO-factuur en €0,07 op de Telenet-factuur.

Voor Orange-klanten is het nu verleden tijd : morgen zal Orange geen MMS meer in rekening brengen. De operator beschouwt ze als sms, opgenomen in een onbeperkt abonnement voor Orange.

De prijs van een MMS bij Orange wordt :

  • van België naar België : gratis (in plaats van € 0,24)
  • van België naar de EU : € 0,24 (geen verandering)
  • van de EU naar België : gratis (in plaats van € 0,24)
  • van de EU naar de EU : gratis (in plaats van € 0,24) Opgelet MMS vanuit België naar de EU : Orange blijft € 0,24 aanrekenen. We blijven de What’s of Messenger applicatie gebruiken om onze foto’s vanuit België naar onze Europese contacten te verzenden.

Bekijk alle Orange GSM-abonnementen

Orange TV App a la plage 400

Nog 20 tv-kanalen op de app Orange TV

Orange verdubbelt ook het aantal tv-kanalen dat beschikbaar is op de Orange TV-app, zonder prijsverhoging. Het totale aantal tv-kanalen dat beschikbaar is op de Orange TV-app bereikt nu 40.

Onder de nieuwe kanalen, de 3 kanalen Eleven Sports en National Geographic Wild : Premium-kanalen inbegrepen in het basisboeket van Orange Love, zonder een optie toe te voegen aan het tv-abonnement. De andere nieuwe Nederlandstalige kanalen zijn FOX, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, CAZ, njam !, Zes en Disney Junior.

Bekijk alle Orange Love-pakketten met tv

Orange 3 ans cadeau 3 GB data gratuits

3 GB gratis data voor 3de verjaardag van Orange Belgium

Eindelijk, 3 jaar geleden, werd Mobistar Orange Belgium. Om zijn verjaardag te vieren, heeft Orange de prettige gewoonte genomen om 4G-datavolumes aan al haar klanten aan te bieden, met een snelheid van 1 GB per verjaardag.

Dit jaar kunnen alle klanten van Orange Belgium 3 GB gratis data. Dit is niet automatisch, maar het is gemakkelijk aan te vragen : accepteer gewoon de 3 GB in de My Orange-applicatie of in uw Orange-klantenzone op www.orange.be/verrassing.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.