25 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Premier League blijft bij Sporting Telenet !

1er/02/2013 - Thomas Wallemacq - Edit 8/02/2013 - 6808 keer gezien

Telenet heeft het contract met de Barclays Premier League uit Engeland met drie jaar verlengd voor de seizoenen 2013/14 - 2015/16. Telenet is de huidige rechtenhouder van de Premier League en dankzij deze nieuwe overeenkomst zal de beste voetbalcompetitie ter wereld ook de komende drie seizoenen te volgen zijn op Sporting Telenet !

Belgische connectie

Dat de Premier League een hoge symbolische waarde heeft in de voetbalwereld staat buiten kijf. De Engelse hoogste klasse is de meest tot de verbeelding sprekende voetbalcompetitie ter wereld en trekt nog steeds de crème de la crème van de voetballerij aan.

De laatste jaren is er bovendien een stevige Belgische connectie ontstaan. Vincent Kompany en Thomas Vermaelen zijn kapitein bij een topclub, maar ook Hazard, Fellaini, Lukaku en Benteke oogsten lof bij voetbalfans in Engeland en in de rest van de wereld. Er spelen in totaal maar liefst 14 Belgen in de Premier League.

Mooiste aanbod in Vlaanderen

“Wij horen van onze klanten dat zij erg genieten van de Premier League. Vooral omdat ze op die manier onze Belgische topspelers op de voet kunnen volgen. Dat is een van de redenen waarom Telenet een grote inspanning heeft geleverd om de uitzendrechten op de Premier League te behouden.

Door het verzekeren van de Premier League rechten blijft Sporting Telenet de zender met het mooiste sportaanbod in Vlaanderen”, vertelt Sr. VP Public Affairs & Media Management Ann Caluwaerts.

En de andere competities ?

Telenet wil de klant het allerbeste sportaanbod blijven aanbieden. De contractverlenging van de Premier League kadert in dat perspectief. Naast het voetbal uit Engeland, zullen ook nog steeds alle Belgische wedstrijden het komende seizoen live te zien zijn op de Sporting Telenet-kanalen. Verder blijven ook onder andere de Duitse Bundesliga, de Italiaanse Serie A en de Nederlandse Eredivisie volgend jaar deel uitmaken van het Sporting Telenet-pakket.

U vindt alle informatie over de Telenetproducten in Vlaanderen, maar ook in enkele Brusselse gemeenten, op de Telenetpagina van de Astel-site.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.