175 gebruikers online - Laatste update op 17/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Promoties maart : Telenet, Proximus en Tv vlaanderen

20/03/2018 - Ilias Yousfi - 3446 keer gezien

Telenet, Proximus en Tv vlaanderen hebben in maart straffe promoties. Telenet schenkt tot €210 korting afhankelijk van het gekozen pack, Proximus tot €163 en Tv vlaanderen tot €75.

Telenet promoties
De vlotste families draaien op Wigo

Bij Telenet worden de promoties in februari vernieuwd : €45 voor Basic Internet + TV, €55 voor Whop, €65 voor Whoppa en het WIGO alles-in-één pakket vanaf €95, afhankelijk van het gewenste datavolume .

Maar onze aandacht gaat naar de complete WIGO 2, die duidelijk op de markt is gebracht om Proximus te concurreren. Digitale tv, onbeperkt bellen in Belgie, onbeperk surfen en 1 Simkaart met 2GB datavolume is wat Telenet ons voorstelt met haar gloed nieuwe WIGO 2.

Bestel uw Telenet abonnement via Astel en krijg tot €40 Astel cashback extra.

Proximus promoties
Nergens zoveel tv als in tuttimus

Bij Proximus hebben we altijd het complete Tuttimus-pakket vanaf €69 (afhankelijk van het gekozen mobiele abonnement), de Familus aan €49 (internet, tv, telefoon) en de Minimus vanaf €49 (internet, tv, gsm).

Het goede plan is de Mobilus L, een onbeperkt GSM-abonnement met 10 GB aan data-gegevens voor €29,99 gedurende 1 jaar in plaats van €42,99.

Onze aandacht gaat naar de complete Tuttimus met Mobilus M, aan deze internet, telefoon en tv pack wordt er een Mobilus M gelinkt die in een Tuttimus-pack geboost wordt met 10 GB aan data-gegevens en onbeperkt bellen en sms’en.

Bestel uw Proximus abonnement via Astel en krijg tot €50 Astel cashback extra.

Tv vlaanderen promoties
Tvv 3 maanden gratis idtv

Tv vlaanderen komt af met gloed nieuwe promoties : €3.95 voor Basic Light Tv, Basic Tv en Basic Plus Tv en alle All-in-One packetten zijn aan €38.

Ontdek meer op je tv via satelliet met ruim 100 themazenders en geniet van je favoriete tv-programma’s maar ook van 400 extra gratis tv-zenders en radiostations van Frankrijk, Duitsland, Spanje en meer die je volledig gratis ontvangt !

Bestel uw Tv vlaanderen abonnement via Astel en krijg tot €20 Astel cashback extra.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.