53 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Proximus integreert Netflix als tv-bundel in Tuttimus

4/04/2017 - Grégoire Bourguignon , Ilias Yousfi - 6151 keer gezien

Proximus-klanten kunnen nu voor Netflix kiezen als tv-bundel in hun Familus of Tuttimus pack. Het is de Netflix-abonnement voor 2 schermen in HD die geactiveerd wordt op de Proximus TV decoders.

Sinds de introductie van de nieuwe Proximus packs in oktober 2016, schonk Proximus 3 maanden gratis Netflix aan al nieuwe Familus en Tuttimus klanten. Het was een beetje restrictief om van Netflix te genieten, omdat het noodzakelijk was om zich bij Netflix in te schrijven met een krediet kaart nummer.

Netflix 1703 s nl

Op 17 maart, maakte Netflix deel van Proximus en werd toegevoegd aan hun tv-bundel die men kan kiezen in een Familus of Tuttimus pack. Het is de Netflix-abonnement aan €9,99 voor 2 schermen in HD die geactiveerd wordt op de Proximus TV decoders. Netflix kost u dus maar €7,99 via de tv-bundel van Proximus.

Eenmaal Netflix ingeschakeld, is het mogelijk om het Netflix-abonnement upgraden (4 schermen in Ultra HD voor €11,99 €) of downgraden (1 scherm in SD voor €7,99). De reductie van €2 geldt dus ook voor deze formules.

Men kan zich ook abonneren op Netflix, ongeacht de tv-bundel. Facturering van de Netflix-abonnement gebeurt dan via het Proximus-factuur. Dit is de zogenaamde "carrier billing". Er is daarom geen behoefte aan een krediet kaart om Netflix via Proximus te verkrijgen.

Netflix wordt toegevoegd als een applicatie in de menu van een Proximus TV decoder. Het is dus niet nodig om een Smart TV te hebben die aangesloten is op het internet.

De datavolume verbruikt door Netflix wordt beschouwd als download. Deze wordt dus ingerekend in uw maandelijkse cotering van 750 GB "fair use policy" voor de Tuttimus en Familus pack. Een uur Netflix in standaard kwaliteit (SD) is 1 GB, 3 GB voor HD-kwaliteit en 7 GB in Ultra HD-kwaliteit. U kunt op elke moment uw dataverbruik controleren via uw My Proximus account of via de smartphone applicatie.

Netflix activeren voor bestaande Proximus-klanten

Bestaande Proximus-klanten die Netflix willen toevoegen aan hun Proximus-account moeten de stappen volgen op deze pagina : www.proximus.be/iwantnetflix

Word Proximus-klant met Netflix

Bij het bestellen van een Proximus-abonnement via Astel, vinkt uw "Netflix" aan als Bonus Tv : Bekijk en Bestel uw Proximus pack via Astel


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.