171 gebruikers online - Laatste update op 29/09/2023
Al 23 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Proximus, Telenet, VOO en SFR-promoties zijn in februari beter dan normaal

9/02/2018 - Ilias Yousfi , Grégoire Bourguignon - Edit 20/03/2018 - 2793 keer gezien

Dit is het eerste jaar dat promoties van operators in februari net zo goed zijn. Proximus, Telenet, VOO en SFR bieden meer aan hun nieuwe klanten dan gebruikelijk in deze tijd van het jaar.

Meestal is de maand februari niet bevorderlijk voor grote promoties van telecombedrijven. Dit jaar is 2018 een uitzondering. Voor het eerst in de geschiedenis van de telecom zijn de promoties in februari uitstekend, vergeleken met voorgaande jaren in deze tijd van het jaar.

We moeten merken dat de concurrentie op de markt voor internet, tv, telefoon en gsm-pakketten in België toeneemt. Elke operator reageert op de offensieven van anderen, wat op dit moment interessantere promoties voor de klant oplevert dan normaal.

Een van de redenen die kunnen worden aangevoerd, is de Easy Switch-procedure, die zeven maanden geleden door de federale overheid in juli 2017 werd gelanceerd. Easy Switch maakt het leven van de klant die van internet en televisie-operator verandert, gemakkelijker. Het maakt het mogelijk om zijn nieuwe internet en tv-operator aan te vragen om zijn huidige abonnement met zijn voormalige operator te beëindigen.

Wanneer u uw nieuwe pakket op Astel bestelt, raden we aan om uw "Easy Switch ID" -nummer en uw klantnummer bij de hand te nemen.

Bij Proximus in februari 2018

Dit is het eerste jaar dat Proximus zo genereus is met zijn nieuwe klanten voor zijn volledige gamma :

Proximus carte sim 2018

Mobilus L (Onbeperkt GSM met 10 GB aan data) : €29,90/ maand gedurende 1 jaar in plaats van 42,90 €. De gegevens van een toepassing waaruit u kunt kiezen, zijn ook gratis. Als u Proximus vanwege zijn prijzen had verlaten, is het tijd om terug te keren en de kwaliteit van het beste GSM-netwerk in België te herstellen. Voor deze prijs is het inderdaad het GSM-abonnement dat op dit moment de beste kwaliteit / prijsverhouding van de markt heeft.

Minimus (Internetpakket, tv, gsm) : - €26 korting gedurende 4 maanden + 1 keusvrije tv-bundel gedurende 4 maanden + gratis installatie en gratis activatie. Onder de tv-bundel vinden we Netflix beschikbaar voor slechts € 1,04. De juiste gelegenheid om om naar Proximus over te schakelen.

Tuttimus (volledig pakket internet, tv, telefoon en gsm) : - €14 korting gedurende 4 maanden + 1 keusvrije tv-bundel gedurende 4 maanden + gratis installatie en gratis actibatie. Voor € 1,04 meer kun je Netflix kiezen als een gratis tv-bundel.

Bestel uw Proximus abonnemenet op Astel en ontvang tot 50 € Astel-cashback, naast de promotie van Proximus.

Bij Telenet

Dit is de eerste keer dat Telenet zijn eindejaarspromoties in februari verlengd :

Telenet 75 60 8

Basic Internet + TV : €45/ maand gedurende 5 maanden in plaats van €53,70. Dit is de laagste belwaarde die Telenet ooit in zijn geschiedenis op een vast pakket heeft gemaakt.

Whop en Whoppa (Internetpakketten, tv, telefoon) : respectievelijk 55 € en 65 € / maand gedurende 5 maanden.

WIGO 15 GB, WIGO 10 GB en WIGO 3 GB - €15 , - €10 en - €5 / maand gedurende 5 maanden. Telenet had in januari en februari de prijzen van zijn WIGO-packs nooit verlaagd.

Bij VOO

VOO is genereuzer dan gewoonlijk op zijn DUO-packs en zijn GSM-abonnementen, al dan niet opgenomen in een One-pakket :

Wahoo

DUO Toudoo, DUO Wahoo en DUO Tatoo (Internet en tv-pakketten) : gratis installatie en gratis activatie. Hoewel meestal in februari, wordt alleen activatie aangeboden en moet je de 60 € installatie betalen.

VOOmobile (GSM abonnemeneten) en VOO One (compleet pakket internet, tv, telefoon en GSM) : +1 GB gratis gegevens gedurende 1 jaar. Het is nog nooit eerder in februari gebeurd. Dit is een goed moment om al uw GSM-abonnementen in een VOO-pakket te consolideren.

Bestel uw VOO abonnemenet op Astel en ontvang tot 50 € Astel-cashback, naast de promotie van VOO.

Bij SFR
Labox 2

SFR (voorheen Numericable) breidde ook zijn eindejaarspromoties in februari uit. Zijn pakketten internet, tv, telefoon LA BOX SFR WHITE, SILVER et BLACK worden verlengd tot 39 €, 49 € en 59 € / maand gedurende 1 jaar (6 maanden voor White).

Bij Orange
Orange 75 60 4

Orange start op 12 februari het eerste GSM-abonnement met onbeperkte 4G in België. Het GSM-abonnement Orange Arend

Astel vergelijk en activeert uw telecom-abonnementen

Logo Astel

Vraag ons om uw abonnementen te vergelijken en met Astel veranderen :