18 gebruikers online - Laatste update op 14/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Scarlet biedt VDSL 2 Onbeperkt Internet aan

5/01/2011 - Grégoire Bourguignon - Edit 22/03/2011 - 3319 keer gezien

Per direct biedt Belgacom-dochter Scarlet een internetpakket aan dat opgeleverd wordt via het supersnelle VDSL2-netwerk. Deze formule kost 35 euro per maand.

Wat is VDSL2 ?

VDSL2 (Very High Speed Digital Subscriber Line 2) is een technologie die gebruik maakt van het bestaande kopernetwerk, dat origineel bedoeld was voor POTS-doeleinden. Het is de nieuwste en meest geavanceerde standaard van de DSL-breedbanddiensten en werd ontworpen om de volledige ontplooiing van Triple Play-diensten te ondersteunen.

De nieuwe formule Scarlet onbeperkt Internet met VDSL2 maakt het vanaf nu ook mogelijk om enkel een abonnement te nemen op het internet van Scarlet.

Fieuw

Onbeperkt downloadvolume

Met deze formule geniet je van een downloadsnelheid van 25 Mbps en een uploadsnelheid van 3,5 Mbps upload. Het downloadvolume is onbeperkt, zoals bij Scarlet One. De maandelijkse kostprijs is 35 euro en de klant is niet langer verplicht om een telefoonlijn bij het abonnement te nemen. Voor liefhebbers is er ook nog steeds Scarlet Internet aan een snelheid van 12 Mbps.

Dit abonnement zal ongetwijfeld voor heel wat opschudding zorgen. Het abonnement klopt het gelijkwaardige (in prijs) Internet Favorite van Belgacom en TurboNet van Telenet. Indien u alle internetformules met elkaar wilt vergelijken, dan kan dat met onze simulator van alle operatoren.

Bestel deze formule via Astel

KleinastelBestel uw Scarlet onbeperkt Internet met VDSL2 via Astel en krijg tot en met 200 € voordeel. Bovenop de aanbiedingen van Scarlet zelf (de VDSL-modem inbegrepen) , stort Astel u 20 € terug !

Bekijk alle packs van Scarlet op de Astel pagina van Scarlet.

Neem deel aan de discussie op ons forum !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.