256 gebruikers online - Laatste update op 14/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Scarlet Snow veranderd en voegt Cinefeel Pass van Belgacom TV

23/04/2014 - KDR - Edit 20/05/2014 - 4881 keer gezien

Scarlet stemt haar upload snelheid en de prijs van bellen naar vaste lijnen tijdens de piekuren af op rivaal Snow en krijgt de optie Cinefeel Pass Belgacom TV.

Scarlet, het "low-cost " filiaal van Belgacom heeft begin april een aantal verbeteringen doorgevoerd in zijn abonnementen. Dit zowel voor het internet als digitale tv en vaste telefonie. Vele verbeteringen hebben te maken met hun directe rivaal : SNOW. De twee exploitanten concurreren op de triple play "low-cost " -markt in België .

Internet : nieuwe upload snelheden voor Trio klanten

Goed nieuws voor Scarlet Trio klanten : voor het eerst in de geschiedenis stijgt de uploadsnelheid ! Deze snelheid gaat van 2.5Mbps naar 3Mbps, exact dezelfde snelheid als SNOW.

Scarlet trio NL

Telefonie : tijdens de piekuren, 0,39 €/oproep in plaats van 0,025 €/min

Ook de telefoniekosten zijn onder de loep genomen. Voorheen betaalde je 0.025 euro per minuut. Vanaf nu betaal je 0.39 euro per oproep, ongeacht de duur.

Deze (grote) beslissing is van kracht op alle producten van Scarlet : Scarlet One, Scarlet Trio en Scarlet Internet & Telefoon.

Astuce.gif
Een kleine tip van ons uit : als u meer dan 13 oproepen per maand doet op werkdagen tussen 8u en 16u (wat neerkomt op 5.07 euro met de nieuwe prijs) dan raden we je aan om de optie "gratis gesprekken tijdens de piekuren" ter waarde van €5/maand te nemen. Zo zal uw factuur maximaal met 5 euro stijgen.

In de piekuren blijft het bellen naar vaste lijnen gratis. Scarlet zijn daluren beginnen overigens een uur vroeger (16u) dan bij Snow (17u).

Merk ook op dat het pakket Internet & Telefoon daalde van €40 naar €39/maand op 4 april .

Televisie : optie Cinefeel Pass beschikbaar

Sinds 17 maart is de optie Cinefeel Pass" van Belgacom TV ook beschikbaar voor Scarlet klanten. Deze weinig bekende optie biedt toegang tot een catalogus van 64 extra films op aanvraag. Om het te activeren surft u naar de klantenruimte van Scarlet (mijn.scarlet.be. De prjs is hetzelfde als voor Belgaom klanten (9.95 euro/maand). Klanten die de Mubi Pass hebben betalen vanaf 17 maart eveneens 9.95 euro. De Mubi Pass klanten profiteren reeds van de Cinefeel pass inhoud, alleen de naam en de prijs waren anders.

Tenslotte een laatste puntje : de Duitse zenders ARD en ZDF zijn terug in het basispakket van Belgacom TV. Dit impliceert dat de voormalige Scarlet One en Scarlet Internet+TV klanten dit ook opnieuw krijgen. Scarlet Trio klanten echter niet : deze blijven vast zitten aan de fundamentele kanalen welke beperkt zijn tot 28 kanalen.

Bestel nu je Scarlet abonnement bij Astel en krijgt de extra cashback van Astel !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.