206 gebruikers online - Laatste update op 17/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Sluit 3 TV’s aan op Belgacom TV !

12/10/2010 - Grégoire Bourguignon - Edit 12/11/2010 - 22306 keer gezien

Klanten van Belgacom kunnen voortaan tot drie televisies aansluiten op Belgacom TV. Enige voorwaarde is dat je in een VDSL-zone woont.

Vanaf vandaag kunnen klanten van Belgacom TV die zich in een VDSL-zone bevinden tot drie televisies aansluiten op Belgacom TV. Hieronder een gebruiksaanwijzing.

Belgacomtv 2

Hoe kan ik Belgacom TV bekijken op een derde televisie ?

Om een derde televisie aan te sluiten op Belgacom, moet u aan de volgende voorwaarden voldoen :

  • Bevindt u zich in een VDSL-zone, dan voldoet u al aan de belangrijkste voorwaarde.
  • Als u reeds over een ADSL-aansluiting beschikt maar u bevindt zich niet in een VDSL-zone, kunt u uw ADSL-aansluiting naar VDSL overzetten voor slechts 50 €. Daarbovenop krijgt u een B-Box 2 compatibel met VDSL.
  • Om 3 televisies aan te sluiten hebt u 3 decoders nodig. De eerste decoder is inbegrepen in de prijs van uw abonnement. Voor de huur van een extra decoder betaalt u iedere maand 6 € extra.
  • Om 3 televisies aan te sluiten, hebt u ook een PLC-oplossing nodig (Power Line Communication : systeem op elektronisch netwerk, ook wel eens Devolo genoemd). Als uw eerste decoder aangesloten is op een modem (B-Box) via een kabel, hebt u een PLC mono én een PLC duo nodig om uw tweede en derde televisietoestel aan te kunnen sluiten op Belgacom TV. Als u uw derde televisies draadloos wilt aansluiten, hebt u 2 PLC mono’s en één PLC duo nodig.

Belgacomtv cpl

Overzicht van de verschillende mogelijkheden

Om HD-programma’s te bekijken of te programmeren hebt u een bandbreedte nodig van 9 Mbps, terwijl een programma in standard definition (SD) een bandbreedte van 3 Mbps vergt. Weet dat het slechts mogelijk is om tegelijkertijd maximaal naar 2 HD-acties te kijken en dat op een bandbreedte van 30 Mbps maximaal 24 Mbps kan opgeofferd worden aan televisie. Hier vindt u een overzicht van de verschillende beschikbare mogelijkheden voor een VDSL-klant die over een bandbreedte van 30 Mbps beschikt (aldus de best mogelijke oplossing) :

Belgacom 3TV

Bestel uw packs van Belgacom TV via Astel

Belgacomtv Neem nu een Belgacom pack via Astel en geniet gedurende de hele dag gratis van Belgacom TV tegen een maandelijks voordeel van 18,50€ ! Wanneer u kiest voor Belgacom als operator, worden de modem en de huur van de eerste decoder u gratis aangeboden.


Voor iedere inschrijving op een abonnement bij Belgacom via Astel, krijgt u bovendien 1 maand abonnement aan 50 % !

Bekijk Belgacom packs op de Astel pagina van Belgacom met de mogelijkheid om een tweede en een derde decoder aan te kopen als u zich in een uw technologische situatie het toestaat !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.