248 gebruikers online - Laatste update op 29/05/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Spaans en Portugees topvoetbal met Belgacom TV

29/06/2011 - Astel Team - 4471 keer gezien

Vanaf 13 augustus zendt Belgacom rechtstreeks de beste wedstrijden van de Portugese eerste klasse uit. Volgend seizoen komen de matchen van de Spaanse eerste klasse aan de beurt.

Belgacom, de tegenhanger van Telenet en VOO, blijft volop aandacht besteden aan het voetbal. Niet alleen Belgisch wedstrijden, maar ook Europese staan volop in de schijnwerpers.

Enkele weken geleden kwam het voetbal volop onder de aandacht. Toen konden jullie in ons artikel hierover lezen wie als winnaar kwam uit de strijd om de uitzendrechten van de Belgische eerste klasse. Telenet en VOO haalden het leeuwendeel binnen, en Belgacom moest genoegen nemen met de rest. VOO kondigde maandag zijn voetbaloptie aan, en nu ligt de bal in het kamp van Belgacom

Liga 2

De Primeira Liga vanaf 13 augustus op Belgacom TV

Liga portugalDe historische operator Belgacom kondigde vanochtend aan dat het de uitzendrechten voor de Primeira Liga (Portugese Eerste Klasse) verworven had.

Vanaf 13 augustus zendt Belgacom TV 2 wedstrijden per week gratis uit voor al zijn abonnees. De provider kondigde aan dat de wedstrijden eveneens beschikbaar zullen zijn op smartphones, tablets en PC’s voor alle geabonneerden op Belgacom TV.

Volgend seizoen de Spaanse Liga

Lfp logo 2Vanaf volgend seizoen zendt Belgacom exclusief de wedstrijden van de Liga, de Spaanse Eerste Klasse, uit. Bovenop de wedstrijden, zullen er ook programma’s te bekijken zijn over het Spaanse voetbal en zijn sterren. Barcelona, Real Madrid, Valencia, Villareal,... al deze clubs zijn in volle glorie te bewonderen op Belgacom TV vanaf het seizoen 2012-2013.
Om het wachten wat te verkorten, zendt Belgacom, quasi rechtstreeks, de doelpunten van de Liga uit op smartphones en tablets. Eveneens kan u samenvattingen van de matchen bekijken op het internet.

Prestigieuze vriendschappelijke wedstrijden

In augustus biedt Belgacom zijn abonnees meerdere vriendschappelijke wedstrijden aan van de Europese top. Op het programma : op 12/08 Valencia-AS Roma, en op 24/08 Real Madrid - Galatasaray.

Belgacom belooft spoedig andere wedstrijden aan te kondigen.

De Jupiler League vanaf 30 juli

Vergeet ook niet dat Belgacom een deel van de Jupiler League gratis uitzendt. Het startschot wordt op 30 juli gegeven met heruitzending van de match Genk-Beerschot op Belgacom 11.

U vindt alle packs van Belgacom terug op de Astel pagina van Belgacom

Doe mee aan de discussie op ons forum !


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.