38 gebruikers online - Laatste update op 26/09/2023
Al 23 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Telenet kan een internet snelheid van 400 Mbps leveren

11/12/2017 - Ilias Yousfi , Grégoire Bourguignon - 3146 keer gezien

Een nieuwe optie van Telenet geeft aan de internet klanten Whoppa, WIGO en Internet Fibernet 200, de mogelijkheid om hun snelheid te verdubbelen van 200 Mbps naar 400 Mbps.

Telenet lanceerde de SpeedBoost optie. Het kost € 15/maand. Ze helpt klanten Whoppa, WIGO en Internet Fiber 200 hun internet snelheid sterk te verhogen. Het downloaden gebeurt aan een snelheid van 400 Mbps tegen 200 Mbps zonder de optie. Het uploaden op haar beurt aan 40 Mbps tegen 20 Mbps zonder de optie.

Telenet Speedboost

Deze snelheid is beschikbaar op heel het Telenet netwerk, in Vlaanderen en in 7 gemeenten van Brussel : Etterbeek, Vorst, Schaarbeek, Jette, Ganshoren, Sint-Agatha-Berchem en Koekelberg. Alle gebouwen aangesloten op de kabel van Telenet komen in aanmerking voor deze nieuwe internetsnelheid.

Het is SFR (Ex-Numericable, nu in Telenet Groep) die als eerste deze snelheid van 400 Mbps bereikte. Het gaat hier over haar La Box SFR Black klanten in de gemeente Sint-Lambrechts Woluwe sinds December 2016. Telenet is echter de eerste operator die deze snelheid kunnen bieden op het gehele netwerk.

Modem telenet blanc doc 3

Concreet moet de Telenet klant over de witte (geen zwarte) modem compatibel EuroDocsis 3.0 beschikken, waarop "24 x 8 Doc 3" wordt weergegeven. Als u niet over deze modem beschikt en u van deze nieuwe optie Speedboost wilt genieten, dan zal Telenet-technicus kosteloos uw modem vervangen.

Astel vergelijk en activeert uw telecom-abonnementen

Logo Astel

Vraag ons om uw abonnementen te vergelijken en met Astel veranderen :