32 gebruikers online - Laatste update op 23/02/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -90 €

Telenet lanceert King&Kong

27/07/2012 - Thomas Wallemacq - Edit 10/12/2012 - 5128 keer gezien

Telenet schudt met de lancering van twee nieuwe mobiele tariefplannen de Belgische mobiele telecommarkt wakker. De operator vereenvoudigt zijn aanbod naar twee abonnementen : KING en KONG.

KING en KONG : groter, grootst ! Mobiel internet, sms en bellen zonder tellen

Met zijn nieuwe tariefplannen kiest Telenet resoluut voor eenvoud en transparantie. Het mobiele aanbod wordt vereenvoudigd naar twee tariefplannen die zeer scherp in de markt staan. Voor

"KING" betaalt de klant maandelijks 20 euro. Daarvoor ontvangt hij 150 belminuten, 10.000 sms en 500MB data. Grootste broer

"KONG"

kost 70 euro en bevat 2000 minuten, 10.000 sms en 1GB data.

KingKongNL

Klanten die al televisie, internet of vaste telefonie van Telenet hebben genieten een extra voordeel op de nieuwe producten. Ongeveer 73% van de Vlamingen betaalt zo respectievelijk maandelijks €15 en €50. Als derde optie is er "Prijs volgens Verbruik"(Walk & Talk 0).

Met dit abonnement betaalt de klant louter zijn verbruik. De prijs per minuut en per MB van dit tariefplan daalt drastisch. De klant betaalt vanaf morgen nog €0,15/min, €0,10/sms en €0,10/MB. Alle nieuwe tariefplannen zijn op elk moment kosteloos opzegbaar.

KingKong2NL

De huidige mobiele Telenet-abonnementen worden automatisch geüpdatet indien de klant daar voordeel bij heeft. Is dat niet zo, dan geniet de klant van 25% meer belminuten en sms’en op zijn huidig tariefplan voor dezelfde prijs.

U vindt alle informatie over de Telenetproducten in Vlaanderen, maar ook in enkele Brusselse gemeenten, op de Telenetpagina van de Astel-site.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.