54 gebruikers online - Laatste update op 22/04/2024
Al 24 jaar de referentie in België om te vergelijken en uw nieuwe operator te kiezen
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €
2 PROMO'S
De promo van de operator
tot
De Astel-promo -70 €

Telenet lanceert Whop en Whoppa

24/06/2013 - Thomas Wallemacq - Edit 23/09/2013 - 4400 keer gezien

Telenet lanceert twee eenvoudige en transparante alles-in-één formules die de huidige shakes vervangen : Whop en Whoppa. De nieuwe concepten zorgen voor een totale Telenet-beleving, zowel thuis als daarbuiten.

Whop en Whoppa : volgens de vier pijlers van de Telenet-filosofie

Vandaag lanceert Telenet twee nieuwe eenvoudige alles-in-één formules : "Whop" en "Whoppa". Het telecombedrijf trekt met deze lancering de filosofie van KING en KONG verder door, waarbij de vier pijlers : eenvoud, transparantie, focus op trouwe klanten en continue verbetering van de beleving van de klant centraal staan.

Eenvoudige en transparante formules

De klant kan vanaf nu kiezen uit 2 eenvoudige en transparante formules. Whop en Whoppa vervangen de huidige shakes voor digitale tv, internet en telefonie. Basic Shake-klanten met EuroDOCSIS 3.0 modem worden gemigreerd naar Whop, klanten met een Fibernet Shake worden overgeschakeld naar Whoppa.

Whop biedt de klanten een basisformule waarmee zij kunnen bellen, tv kijken en surfen aan 60 Mbps downloadsnelheid en met 100 GB internetvolume.

Met Whoppa haalt men het maximale uit zijn digitale ervaring, met :

  • 120 Mbps downloadsnelheid, 4 Mbps uploadsnelheid en vrij downloaden
  • Wi-Free : draadloos surfen op meer dan 800.000 homespots en 1.200 hotspots
  • Yelo TV : tv-kijken via de app voor smartphone of tablet en met de HD Digicorder
  • Triiing-app : bellen via WiFi aan het tarief van de vaste lijn

Op prijsvlak is transparantie de regel. Voortaan is het kabelabonnement steeds inbegrepen in de prijs. De klant krijgt bovendien de keuze om de HD Digicorder te huren (maandelijks €8,20) of de decoder te kopen (€249 voor de HD Digicorder, €99 voor de HD Digibox).

Inge Smidts, Sr. VP Residential Marketing : "De digitale toepassingen zijn volop met elkaar aan het versmelten. We surfen via onze smartphone, bellen via internet en kijken tv op de tablet, zowel thuis als buitenshuis. 400.000 Telenet-klanten kijken al Yelo TV via tablet, smartphone en pc. De Triiing-app is al 29.000 keer gedownload en het gebruik van Wi-Free is sinds begin dit jaar met meer dan 50% gestegen. Als we deze gegevens bekijken, zijn drie elementen cruciaal. Ten eerste moeten onze producten eenvoudig en transparant zijn voor de klant. Met Whop en Whoppa nemen we dan ook de filosofie van KING en KONG over en maken we komaf met de jungle van pakketten, net zoals we in juli 2012 deden in het mobiele landschap. Daarnaast willen we dat onze klanten zorgeloos genieten van hun Telenet-product, nu en in de toekomst. We zullen de formules dan ook blijven verbeteren zodat onze klanten steeds mee zijn met de laatste digitale trends. En tot slot focussen we ook op onze trouwe klanten. Zij worden automatisch overgeschakeld naar Whop of Whoppa, en krijgen hierbij een verdubbeling van hun internetsnelheid."

Focus op trouwe klanten

Alle huidige klanten met een Basic Shake (met EuroDOCSIS 3.0 modem) of Fibernet Shake worden in fases automatisch overgeschakeld, vanaf 26 juni tot midden oktober. Hun downloadsnelheid wordt bovendien verdubbeld, respectievelijk van 30 naar 60 Mbps en van 60 naar 120 Mbps. Alle betrokken klanten worden tijdig geïnformeerd en hoeven niets te doen.

Whop en Whoppa in de toekomst nog "straffer, rapper, dikker, doller"

Telenet zal Whop en Whoppa-klanten steeds voorzien van de beste productverbeteringen en specificaties. Bij Whoppa zullen er in 2014 bijvoorbeeld meer Yelo TV-mogelijkheden zijn. Verder zal de Whoppa-klant op termijn nog sneller surfen op het internet en Triiing op meer dan twee toestellen kunnen gebruiken. Met Whop en Whoppa maken nieuwe en huidige Telenet-klanten dus een grote sprong voorwaarts in de digitale wereld.

U vindt alle informatie over de Telenetproducten in Vlaanderen, maar ook in enkele Brusselse gemeenten, op de Telenetpagina van de Astel-site.


1. Vergelijk operators

Om beter en goedkoper te vinden.

2. Bestel je abonnement op Astel

Nummersbehoud en automatische beëindiging.

3. Ontvang de Astel-promo (cashback)

Naast de promo van de operator.